Относно хуманитарната помощ за нашия приятел Док

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
bateto

Относно хуманитарната помощ за нашия приятел Док

Мнение от bateto »

Измина около месец ,ако се не лъжа от кампанията за събиране на помощ за нашия всеобщ любимец Док в която се включиха доста ентосиазирани хора с ангажимента да помогнат кой с 50д. кой със 100.Любопитно ми е как се развиват нещата,а по конкретно каква е събраната сума до този момент и от кои поименно изброени хора е събрана и кои остават да дължат.Дължат естественно да се разбира за хората изразили ангажимента да направят обещаната си вноска до този момент,но по технически причини не са го сторили,а не длъжници.
За да не съм голословен и да не ме приеме някой за заяадлив ще започна първо със себе си.На този етап съм изпълнил 50% от обещанието си ,сварил съм само 5 литра ракия ,за останалите 5 Док ще почака малко,но и те ще станат докато Док е вече при нас.Достатъчно е само да ми се обади за да им стане горд собстзенник.
А Вие доакъде я докарахте с благотзорителноста?
С поздрав.Батето. :D
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:28 am, променено общо 2 пъти.
underworld2

Мнение от underworld2 »

bateto, zadade mnogo gotin vupros :lol: :evil: :twisted: , ama zapo4naha da te napadat, az niama da sum ot tiah, shtoto te razbiram mnogo dobre :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Красив благодаря за препоръката.от утре започвам да си търся работа.А можеш ли да уредиш нещо за 9,45 на час та било даже и нощем и за мен .Ще съм ти много благодарен,даже и на 10% от възнаграждението ми можеш да разчиташ. :D :D :D
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Аватар
Optimist Creed

Мнение от Optimist Creed »

Бате, какво ти отговори Красив?
Гледам нещо се е обидил и се е изтрил от целия форум. :? .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
Optimist Creed

Мнение от Optimist Creed »

повторение
Последно промяна от Optimist Creed на Чет Фев 16, 2006 8:19 pm, променено общо 1 път.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
bateto

Мнение от bateto »

Hi,Красивия се беше поразгорещил и даде по вече воля на чувствата си отколкото на разума,та в последстзие може да се е размислил и заради това да се е изтрил.Всъщност не бе необходимо да го прави тъй като не каза и едно твърдение поне близо до истината относно моята особа.Ако се е почувствал гузен по тая причина и е изтрил драсканиците си по мой адрес е друг въпрос,но персона като мен беден на имане но благородник по душа му прости и забрави.Все пак оправдавам момчето в деня на секса и алкохола ,когато си разменяхме любезности нормално е да са му се разклатили краката и езика малко по вече,само мога да гадая коя от двете е била причината. :D
Всъщност отворих темата не за да се дракам с Красив или някой друг ,а да получа информация как върви кампанията със събирането на помощите за нашия приятел Док щото до този момент се писа ,че само Стойнев е удържал на обещанието си,а като си помисля само колко много хора поеха ангажимент да се включат в акцията ми стана интересно дали са си удържали на думата. :D
:D И най вече дали обещанието е като завещанието. :D

С по здрави.Иван Славков. :D
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Da be 4eka sam go napisal 100can.Adresa go imam.Samo edin vapros.Doktore koga pristiga6?Iska6 li pomo6t ili pak 6te si govorim gluposti za organizacii ipr......^toto za organizaciiipodbni gluposti pari ne davam!!!Ta da si dojdem na dumata.Doktore kade da ti pratia parite?Ako iska6 zvanni da mi kazhe6 tel4166966728 sell6472939945. Kalin se kazvam......
kakвото потърсило,такова намерило
Заключено