ПОЛУЧЕНИ ПИСМА ЗА ФРЕНСКИ ЕЗИК
ПОЛУЧЕНИ ПИСМА ЗА ФРЕНСКИ ЕЗИК
[b]Нека, всички който са получили писма за френския език, които са минали по този път да споделят мнения.Такива като нас имат нужда от кураж.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ.[/b]
ние получихме писмо за ниво интермедиер модул 3.
аз съм водещ и бях писал 4/4 а за жена ми 2/2. това не е достатъчно както вече беше дискутирано преди месец два и сега искат повече знания по езика.
съветвам ви да потърсите курс по ПАНОРАМА, който да изкарате; първо ниво от 150 часа и след това да им изпратите документ, че сте учили. така направихме ние, както и много други. спокойно, имате време да учите, което е за добре. търсете курс, където много се набляга на говоренето. все пак зависи от къде сте.
успех
аз съм водещ и бях писал 4/4 а за жена ми 2/2. това не е достатъчно както вече беше дискутирано преди месец два и сега искат повече знания по езика.
съветвам ви да потърсите курс по ПАНОРАМА, който да изкарате; първо ниво от 150 часа и след това да им изпратите документ, че сте учили. така направихме ние, както и много други. спокойно, имате време да учите, което е за добре. търсете курс, където много се набляга на говоренето. все пак зависи от къде сте.
успех

-
Писма за френски език
Здравей!Аз също получих писмо за допълнителни часове френски език,макар че бях отбелязала 5 за говорене и 6 за разбиране.Изискваха ми документ ,с който да докажа поне 150 часа.Аз си поучих малко още френски език и след около 8 месеца им изпратих документ за 200 часа по "Панорама".и след седмица имах покана за интервю.Да знаеш,че досието ти остава отворено 12 месеца от получаването на това писмо.Имаш достатъчно време да си набавиш броя часове.След 12 месеца автоматично те изхвърлят от системата,ако не си пратила отговор.Ако имаш още въпроси по тази тема прати ми л.с.Успех!
От всяка безизходица има най-малко 33 изхода!
напротив, сто часа са също възможност защото преподавателя може да изключи голяма част от непотребданата лексика, като например, охлюв, жаби, римляни, готи, гали и други. освен това има граматика която също може да бъде пропусната при панорама 1. и не забравяйте, че продължителността официално от авторите е за 120 часа а не за 150. пише го във началото на учебник панорама 2 част. панорама 1 е за 120 часа. можете да проверите, на втора страница втори ред на AVANT PROPOS, ou adultes ayant deja suivi 120 - 150 heures de cours.
така че изкарайте го и работете по въпросите от форума и Господ да ви помага.
така че изкарайте го и работете по въпросите от форума и Господ да ви помага.
моля, нали затова е този форум
и аз се пекох на тоз френски огън. лошото е че много часове търсих из форума, из френски образователни сайтове, даже гледах и курсове по френски във вашингтон САЩ, за да успея да стигна до това инфо. а между другото, може да си направиш он лайн тест за да провериш горе долу какво ти е нивото, след като се изучиш.
потърси в гугъл on-line french test и разгледай какво са дали хората и след попълването ще ти покажат веднага резултата. аз изкарах преди 2 седмици beginer advanced.
и аз се пекох на тоз френски огън. лошото е че много часове търсих из форума, из френски образователни сайтове, даже гледах и курсове по френски във вашингтон САЩ, за да успея да стигна до това инфо. а между другото, може да си направиш он лайн тест за да провериш горе долу какво ти е нивото, след като се изучиш.
потърси в гугъл on-line french test и разгледай какво са дали хората и след попълването ще ти покажат веднага резултата. аз изкарах преди 2 седмици beginer advanced.
polucheni pisma za frenskia
Az sashto biah varnata za ezik,no vsichko mina s shest mesetsa uchene v ICHS i na kraia edno intervu po GSM !
Ako moga da pomogna s info,pishete mi,no imaite v predvid,che shtom VI iskat dokument,to triabva da e ot institutsia ,koiato te priznavat!
Prodavam PANORAMA 1,3 kopia i PANORAMA 2 original,imam i testovete za izpita po vtoria uchebnik i uchitelskoto rakovodstvo!
Ne iskam da pechelia,a da gi prodam na niakoi kato nas!
Uspeh na vsichki po tranlivia pat za KANADA
Ako moga da pomogna s info,pishete mi,no imaite v predvid,che shtom VI iskat dokument,to triabva da e ot institutsia ,koiato te priznavat!
Prodavam PANORAMA 1,3 kopia i PANORAMA 2 original,imam i testovete za izpita po vtoria uchebnik i uchitelskoto rakovodstvo!
Ne iskam da pechelia,a da gi prodam na niakoi kato nas!
Uspeh na vsichki po tranlivia pat za KANADA