www.notcanada.com-Реалност, или...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ajde pak temata zapreli4a na bori4kane....dokazvane....merene na......Kolegi,ne se karajte,bijte se. :D :D :D
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
gazara

Kolegi,ne se karajte,bijte se

Мнение от gazara »

ha ha :D ,daaaaaaa mai preminahme granitcata ,izviniavam se
miko

Мнение от miko »

filipne,
само ще ти кажа, че познвам доста имигранти дето са си намерили работа без връзки. И тя със сигурност е над 50 000 / год.
Признавам , че има късмет и че директно в Hydro-Quebec от Дорвал няма да те назначат. Вярно е също , че фактора познати върви доста, но спциално при мен изгониха 2 местни нищо че ги познаваха и назначиха 2 имигранти. Вярно аз говоря за комп. бизнес, сигурно ако си търсиш работа в общината ще е друго.За такива топли места се натискат всички и разбира се печели този с най-добри познати.Въпреки че не мога да го твърдя със сигурност никога не съм се пробвал.
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Tuka vav Toronto,ako ne var6i6 rabota si aut!!! Ima i izkliu4enia.Az bez da poznavam nikogo zapochnah na 16 na c.i sega sam na 60 000god.Ako ne si pomogne6 sam,nikoj ne 6te ti pomogne!!! :beer: :beer: :beer:
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Vijte sega , misleneto pri naznachavane e gore-dolu slednoto :

"Shte naznachim chovek na kojto imame doveria, moje da ne e mnogo kvalificira, ama shte se nauchi s vremeto, vseki se nauchava " E, poniakoga izliza che ne evseki , i shatt neshta go mahat

Miko, ne viarvaj mnogo na tova koeto horata ti kazvat , vsichki , vkl i tuk vav foruma, iskat da pokajat kolko sa veliki i preuspeli. :)

Do Gazara : chujdite dumichki sam zapochnal da gi uche predi 26 godini ... seshtash se kakvo iskam da ti kaja nali ?

Ne meria horata po zaplatite i. Meria obache kolko dobra e edna rabota po tova kolko plashta. Mejdu drugoto, procheth edin tvj posting tul otpredi okolo 5 meseca, tova koeto vidiah tam pokazva che sam poznal za zaplatat ti :) sorry

Ne zavijdam na nikogo ! Edinstvenata mi cel e da dam malko po-tochna i obektivna informacia na tezi deto pitata i koito niama kak da znaiat neshtata ....
Аватар
gazara

Мнение от gazara »

4el si ne6to drugo za6toto az nikade ne sam govoril za pari poneje ne obi4am da govoria za tova,osven tova ako neznae6 tuk povi6avat zaplatata!,da be niama maitap na niakoi im povi6avat ,drugi dori ne rabotiat,zavisi ot sivoto ve6testvo ot kasmeta ili ot tova "koi poznava6"kakto iska6 go nare4i no e taka.taka 4e prestani da se zanimava6 sas mené az sa6to davam mnenie i informatcia...hubavo e 4e si u4il ezitci predi 26 godini da be6e u4il i ne6to po polezno,4e da ne se jalva6 sega 4e ne polu4ava6 parite koito zaslujava6 ako vaob6te polu4ava6 ne6to........
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

potrebitel написа:Tuka vav Toronto,ako ne var6i6 rabota si aut!!! Ima i izkliu4enia.Az bez da poznavam nikogo zapochnah na 16 na c.i sega sam na 60 000god.Ako ne si pomogne6 sam,nikoj ne 6te ti pomogne!!! :beer: :beer: :beer:
Da be spodelil kakavo rabotish...
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

gazara написа:4el si ne6to drugo za6toto az nikade ne sam govoril za pari poneje ne obi4am da govoria za tova,osven tova ako neznae6 tuk povi6avat zaplatata!,da be niama maitap na niakoi im povi6avat ,drugi dori ne rabotiat,zavisi ot sivoto ve6testvo ot kasmeta ili ot tova "koi poznava6"kakto iska6 go nare4i no e taka.taka 4e prestani da se zanimava6 sas mené az sa6to davam mnenie i informatcia...hubavo e 4e si u4il ezitci predi 26 godini da be6e u4il i ne6to po polezno,4e da ne se jalva6 sega 4e ne polu4ava6 parite koito zaslujava6 ako vaob6te polu4ava6 ne6to........
Bi tribvalo da e dosta goliamo tova povishenie :). Da , povishavat zaplatite tuk ... s po okolo 2-3 % na godina ....nezavisimo kolko mozachen si ...

Ako chetesh vnimatelno , shte vidish che sam napisal che sam ZAPOCHNAL da ucha "chujdi te dumichki". predi 26 godini, i vse oshte ne sam sprial da gi ucha, ama tova sigurno ti e malko matno shtoto ne si mnogo po uchenetoo , nali ?

Shto se otnasia do "da be6e u4il i ne6to po polezno" , ne zanm dali e polezno ti kaji :

1/ Elektronna injenerstvo (master) MEI - Sofia
2/ Computer Scence , Concordia University

Siguren sam obache ti kato tarikat momche si uchil neshto po-polezno , chakam da chuia kakvo :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Пуснато на Съб Авг 27, 2005 12:58 am Заглавие Za Sponsorstvoto?!

--------------------------------------------------------------------------------

Zdraveite,az sam ot 3 godini v Montreal no ot skoro 4uh za bgcanada.com i vze 4e mi haresa ima mnogo polezni ne6ta i razbira se golemi gluposti....
ta misalta mi e slednata:bih iskal da sponsoriram moite roditeli za tcelta mi triabvat 38 007 $ na godina az 6te gi dokaram do 33000$,bi li moglo da se mine s belejka za bade6t dohod (ot rabotodatelia mi )ili triabava da tarsia drug na4in ne do tolkova zakonen,naprimer niakoi sas firma da mi izdade order za usluga kato az si platia taksite?....ako imate opit molia za savet i pomo6t...
A be Gazara, ti nali ne govoreshe za pari , a ? Ama tva ti e naj-parvia posting tuk ... Pokazatelno
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:18 am, променено общо 1 път.
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:18 am, променено общо 1 път.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

[quote="Krassiiv
ГОВОРЯ НЕ САМО ЗА ОПИТ НО И ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ...
.[/quote]

Krassiiv shto ne vzemesh da prochetesh predishnia mi posting , tam e otgovora mi za obrazovanieto.
Nazdrave !
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:17 am, променено общо 1 път.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Krassiiv написа:фЕЛИПЕ, ми прочетох ги бате, ама нещо не ми стана ясно. ми аз от доста време го казвам (виж мойте постинги) МИ УЧЕТЕ ЕЗИЦИ БРЕ.

КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ИЗРАЗИТЕ И

... МУЧИТЕ ...
на френски как искате да печелите по 50к. аре кажете ми Аз мучащти и за 5к на година не бих взел.
Which part of it you did not get Krassiiv ?(Koia chast tochno ne si razbral ?
V postinga mi pishe che sam zavarshil Computer Science v Concordia University. Tova e edin Universitet vav Montreal , Canada. nali ne me podozirash che sam uchil na balgarski tam ?

A hsto se otnasia do mucheneto, basiram se che za vsichki Quebecois frenskia kojto govorim nie bulgarite iim zvuchi kato muchene, prav si !
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:17 am, променено общо 1 път.
Заключено