Успешно интервю-14.02.06

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
todevkalin

Успешно интервю-14.02.06

Мнение от todevkalin »

Здравейте на всички,
Днес минахме успешно интервюто при г-н Ла Рю.Малко информация за нас:
водещ кандидат-съпруга ми,на 28 год.,средно обр.-икономически техникум,висше-информатика.Стаж -4 години като програмист.Френски език-7/8, английски език 6/7.
Аз-28 год., средно обр.-езикова гимназия(немски и английски), висше администрация, стаж 5 год.като оператор на компютър.Френски-2/3, английски-6/7.
Имаме дъщеря на 1 година.
Интервюто протече много леко.Ла Рю през цялото време се усмихваше и се шегуваше.Задаваше въпроси само по формулярите.Говореше много разбрано и повтаряше с готовност въпросите(щом аз го разбирах с минимален френски).По-голяма част от времето сверяваше документите с оригиналите.Интервюто беше към 1 час.Зададе към 15 въпроса на съпруга ми и към 10 на мене.Единствено не ми призна стажа, защото съм учила и работила едновременно.Въпроси, свързани с Квебек, мотивацията -нямаше.Единствено попита съпруга ми къде смятаме да се установим.Съпруга ми отговори Монреал, а Ла Рю шеговито попита" Да не стане Ню Йорк или Торонто?"На което съпруга ми отговори шеговито, че може да стане Шелбрук, Гатино ,Лонгьой.Отговора много го зарадва.
Малко думи за преводачката:много е намусена и гледа злобно.Хич да не ви пука.Опитах се да разчупя леда и докато Ла Рю разговаряше с мъжа ми и се усмихнах 2-3 пъти, но тя ме изгледа много странно.Добре,че не се наложи да я ползваме.
Между другото преди интервюто бяхме много притеснени(дори ударихме по едно малко), но като влезнахме Ла Рю толкова сърдечно ни прие, че забравихме ,че сме на интервю.
Тъй като аз подготвях документите, като влезнахме при Ла Рю започнах да ги подреждам на бюрото.Ла Рю ме посочи и каза на съпруга ми -"Виждам, че сте довели и секретарка ", при което двамата хубаво се посмяха за моя сметка.
Това е което си спомням за момента.
Пожелавам на всички много късмет и успех, бъдете спокойни и се усмихвайте на интервюто.
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Честито!!!Радвам се за Вас!Лека процедура по-нататък! Дано така бъде цялата сесия! :wink: :thumbsup: :partytime: :drink: :dance:
kikimora

Мнение от kikimora »

:D ,
pojelavam vi leko i barzo priklu4vane na protzedurata.
kasmet!
decatur

pozdravleniq

Мнение от decatur »

mnogo, ama mnogo se radvam za vas. ..........
nie sega zapochvame ot nulata-s ezika i dokumentite...i naistina sum shtastliva, kogato chuq za nechii uspeh
chestito-polejte go, ama ne s malko!!!!!!!1
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

Честито от нас за успешното интервю :partytime: .
Честит Свети Валентин :smlove:
Много късмет ви пожелаваме за напред и по пътен вятър. :wave:
На останалите честит празник,а на тези на които им предстои интервю УСПЕХ.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
sirius
Обратна връзка:

Мнение от sirius »

:beer: :beer: :beer:
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Аватар
dart vador

Мнение от dart vador »

Тодевкалин, поводите за празнуване станаха 3. Внимавайте с пиенето ей! :lol: От тук нататък само празници да има!
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
nikola76
Обратна връзка:

Мнение от nikola76 »

Честито и дано е на хаирлия ,защото пък ние днес пратихме документи във Виена. :D
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Честито!!!!!!!!!! Желаем успех до края на процедурата, а на останалите за тази сесия - bonne chance! :wave:
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Браво, браво. Думите са излишни... :lol: :lol: :lol:
Stoil i Vanya

Bravo! Bravo! Bravo!

Мнение от Stoil i Vanya »

Eхееей, честито и от нас. :lol: Цял ден днес мислим за вас. С нетърпение очаквахме резултата. Днес празнувайте, че от утре започва следващият етап, не толкова стресиращ, но също така изискващ нерви, търпение и чакане. Гадничка съм, но е за изтрезняване, да не се напиете прекалено много на този троен за вас празник. Обръщайте се за помощ без да се притеснявате. Насреща сме с каквото можем. Пътят не е лесен, но си струва. Наздраве :beer:
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Честито и от нас . Успех и в следващите стъпки.
Lubo-Vesi

Успешно интервю-14.02.06

Мнение от Lubo-Vesi »

Честито и от нас !!!Пожелаваме ви безпроблемно изкарване на процедурата и късмет в обетованата земя!!!
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

:D Това е едно много хубаво начало за вас ! Пожелаваме Ви успех и по- нататъка в нелекия път! :thumbsup:
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Браво на вас :partysmiley:
Браво и на Ла Рю, добре започва:)
Все се надявах той да беше интервюиращият на нашата сесия,ама и Мадам свърши добра работа:)

Много късмет ви желая оттук нататък,все така леко да ви върви!
Заключено