фирма ЖАНА Е

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
NaviD

Мнение от NaviD »

kalia,
Първо питаш за Жана Е - отговаря ти се. После питаш за ДОКУМЕНТ, че си учила френски. После пишеш, че са глупости да се запишеш на курс и да не ходиш в ИЧС - значи там не става ( явно искат знания хората и си държат на марката ). Понеже от предния постинг не си усетила какво ти казвам, ще ти го кажа по-ясно - аз бях в една група с хора върнати на интервю за френски ( 200 часа ). Идваха на занятията на 2 седмици веднъж ( заети много ). После си издържаха изпита ( ударихме едно рамо - дадохме им да препишат ) и си взеха желаните ДОКУМЕНТИ. Действието се развива в АФ.
Също така си мисля, че срещу подходяща сума, ще се укаже, че сте завършили по 4 нива в някой провинциален АФ, че даже сте и отличници. :D

Явно е тайна колко иска Жането за това кетапче :D ,а? Или ви накара да пишете високи нива за по-сигурно, а после каката каза - оправяйте се.

Успех
newlife
Обратна връзка:

За ИЧС

Мнение от newlife »

Какви са тези курсове "ИЧС"? Какво им е палното име? Има ли значение, каде се карат курсовете по френски?
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

абе хора,
нека, който може- да помогне на момичето! Не разбрахте ли- те в момента го учат , и ще продължават да го учат, но не им стига времето за да го вземат този документ (имат срок до 11-ти месец). Нека, който знае от къде могат да си го вземат нелегално - да и пише на ЛС. Въпросът при тях е да го пратят този док. и да продължат с ученето спокойно. В момента им трябва документ, защото иначе изгарят. Благодаря от нейно име на тези, които им помогнат с нещо(дори и инфо).
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
borsay

hi

Мнение от borsay »

ICS - Institut za chuzdi ezizi, tuy kato ne znaete, za kade ste tragnali vse pak, te na dok i 13 nivo da vi pishat, kakvo sthe pravite tuka? chudna rabota, ma i kvo li me interesuva, kasmet
borsay

hi

Мнение от borsay »

pravish si edin pechat i si pishesh kakvoto iskash nivo. vzimash 1 list ot nyakav prevod na prevoda4esko byuro i im svalyash pecata na skener, zveten po vazmoznost. ya da ne stigam i do varenoto yatze, razligavi vi prehoda, ma kat malki detza ste! e iska se i opit, a i da ne prebelyavate, kato vi pitat toz dok otkade e :) kasmet
Аватар
pickwick

Re: hi

Мнение от pickwick »

borsay написа:pravish si edin pechat i si pishesh kakvoto iskash nivo. vzimash 1 list ot nyakav prevod na prevoda4esko byuro i im svalyash pecata na skener, zveten po vazmoznost. ya da ne stigam i do varenoto yatze, razligavi vi prehoda, ma kat malki detza ste! e iska se i opit, a i da ne prebelyavate, kato vi pitat toz dok otkade e :) kasmet
абе я моля те обясни тая работа с яйцето, че нещо не сгрях!!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Евала, borsay, смях се от сърце :) :lol:
Аватар
gazara

Мнение от gazara »

az niamam otno6enie no imam informatcia,tia e malko stara no moje da svar6i rabota..ta zna4i telefon na Jana E e;088***** probvai i na 088*****,kasmet i neka silata e s vas :luk: ,dano sam vi polezen
kalia

??????

Мнение от kalia »

NaviD, НИЕ СМЕ СИ ПОПЪЛВАЛИ ДОКУМЕНТИТЕ САМИ, С ПОМОЩТА НА ЕДНИ ПОЗНАТИ И ОТ НЕЗНАНИЕ СМЕ ПИСАЛИ ПО- ВИСОКО НИВО ЗА МЕН-ВОДЕЩИЯТ.ТОГАВА НЕЗНАЕХ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА bgcanada.com.НЕ СМЕ ИЗПОЛЗВАЛИ УСЛУГИТЕ НА ЖАНА Е, ПРОСТО СЪМ ЧУЛА, ЧЕ ТЕ ИЗДАВАТ ФАЛШИВЕ ДОКУМЕНТИ.НО МНЕНИЯТА СА МНОГО ЛОШИ ЗА ТЯХ И ЗАТОВА, ЩЕ СЕ УЧИМ В ИЧС(ДОРИ И ДА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕМ ОТ 1/2 НИВО)ПЪК ДОКЪДЕТО НИ СТИГНЕ ВРЕМЕТО.А ТОВА ЗА РАМОТО Е ЛЕСНО, НО АКО ИМА КОЙ ДА ТИ ГО ДАДЕ.
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

Kakto kazaha saforumzi ima izpisani tomove po tazi tema- ZANA-E. Kazval sam go i predi pak shte spodelia. poznavam tazi dama li4no ot 1995 godina i kogato se varnah ot kanada i otidoh ot lubopitstvo pri neia, mi poiska 3000 usd za da me dokara do intervio- togava. posle kato razbra vse pak za kakvo stava duma i 4e az se vrashtam ot tam za kadeto tia se bori mi predlozi rabota - vse pak NETA togava beshe neshto koeto moze bi stava za hrana. Nahalstvoto na tazi dama e goliamo i edinstvennoto koeto se e promenilo e 4e zenite sa drugi i uveriavam te balazite koito se hvashtat vse po malko. Vav nashiat forum/ koito za neia e BIBLIA / shte nauchish vsi4ko,shte ti pomogne vseki s vsi4ko , za da uspeesh - stiga istinski da go zelaesh. A na ZANA-E i pozelavam priatno 4etene na nashiat forum nie ne sme al4ni -viz logoto i neka gospod da ia sadi.Badi uporit v namerenieto si i dai vsi4ko ot sebe si- rezultata shte bade dobar
A SEGA NAKADE
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Евала venzi, Евала canadezo ;)
NaviD

Мнение от NaviD »

Сега да допълня нещо за Жана Е ( все пак темата е с въпрос към нея ). Аз ползвах нейните услуги. Попълнихме високи нива за френски за по-сигурно ( в момента на попълването не знаех думичка ). По това време документи все още не искаха. За езика толкова.
По-интересното : според тях ( каките във фирмата - особено едната много приятна и любезна) не трябваше да имам дупки във трудовата автобиография. За целта се наложи малко гимнастика си маскираща проблема. Но направата си беше моя грижа - не са ми предлагали срещу заплащане услугата.
В крайна сметка проблем нямаше. Плащаш да ти попълнят документите и това е.

Тук обаче възниква въпроса: как да кандидатствам за Квебек, като не знам бъкел френски. Според мен алгоритъма е следния:
1. Превеждам си всички документи
2. С помоща на любезен съфорумец или учител по френски си попълвам формулярите
3. Започвам моментално да уча езика, защото поканата за интервю идва по-бързо, отколкото учим

Успех на всички :D
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Само не мога да ви разбера - ЗАЩО НЕ ГО УЧИТЕ ТОЯ ФРЕНСКИ?

На какъв език ще се оправяте тук?
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
borsay

hi

Мнение от borsay »

Inouita, sastho e mnogo tarsen, osobeno na sever, pak i bil lesen za uchene? Nyakoi znae li site s nego?
NaviD

Мнение от NaviD »

Как защо? Ми ако те отсвирят на интервюто, или по-лошо - въобще не те поканят на такова ще си се преебал да се мъчиш... :D :shock: Това в кръга на майтапа.

Сега сериозно - кой ти учи френски в Бг извън езиковите гимназии? На мен лично ми изглежда по-добре да се напъваш с английския. Аааа, ама те кебекуата имат по-лека процедура - ми ко да прайм, ръиш, че учим францушки...Пък после я в Кебек, я не... :P :idea:
Заключено