Интервюта-февруари
-
Интервюта-февруари
Здравейте на всички,
Малко клюки за La Ru.В момента изпитва в Москва.Засега има само одобрени.Казват ,че на всички интервюта бил много доброжелателен.
Малко клюки за La Ru.В момента изпитва в Москва.Засега има само одобрени.Казват ,че на всички интервюта бил много доброжелателен.
Intervuta-fevruari
Zdraveite na vsichki
Naynapred da oprovergaia sluha,che LaA RUE e v Moskva,zashtoto na 02.02.2006 v 16.45h bg vreme po GSM mi be provedeno vtoro intervu,AZ biah varnata ot sashtia za podobriavane na ezika.Predstavete si kakva iznenada beshe za men,dobre,che vsichko svarshi s shtastliv krai.
AZ ochakvah da me izvika na vtoro intervu sega fevruari,a toy mi pozvania i to na GSM!?!
Ne se strahuvaite ot nego,samo go slushaite vnimatelno,toy govori bavno i e dobronameren,gleda da ti pomogne po vsiakakav nachin!
Da e jiv i zdrav dalgi godini i da izbavi mnogo ot nas!
Uspeh na vsichki!
Naynapred da oprovergaia sluha,che LaA RUE e v Moskva,zashtoto na 02.02.2006 v 16.45h bg vreme po GSM mi be provedeno vtoro intervu,AZ biah varnata ot sashtia za podobriavane na ezika.Predstavete si kakva iznenada beshe za men,dobre,che vsichko svarshi s shtastliv krai.
AZ ochakvah da me izvika na vtoro intervu sega fevruari,a toy mi pozvania i to na GSM!?!
Ne se strahuvaite ot nego,samo go slushaite vnimatelno,toy govori bavno i e dobronameren,gleda da ti pomogne po vsiakakav nachin!
Da e jiv i zdrav dalgi godini i da izbavi mnogo ot nas!
Uspeh na vsichki!
-
Здравейте,
Ла Рю наистина е изпитвал месец януари в Москва.Това го разбрах от руския форум.Ако някой иска да разбере как са протекли интервютата-ето го адреса:
http://statistics.monquebec.com/moscow.php
Ла Рю наистина е изпитвал месец януари в Москва.Това го разбрах от руския форум.Ако някой иска да разбере как са протекли интервютата-ето го адреса:
http://statistics.monquebec.com/moscow.php
-
- Обратна връзка:
Да вдигна темата, че днес трябва да има "обработени" хора
Да им е по на лесно
И дано да има добри новини

Да им е по на лесно

И дано да има добри новини

DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Какво става с интервютата?
Да повдигна и аз темата, че чакаме с нетърпение миналите вчера и днес интервюта да пишат.
Надявам се те да са успешни и окуражаващи за тези, на които им предстоят.
Надявам се те да са успешни и окуражаващи за тези, на които им предстоят.
nia
-