фирма ЖАНА Е
фирма ЖАНА Е
ИМА ЛИ НЯКОЙ ИНФОР. ЗА ТАЗИ ФИРМА.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО Е
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Re: фирма ЖАНА Е
опитай на търсенеkalia написа:ИМА ЛИ НЯКОЙ ИНФОР. ЗА ТАЗИ ФИРМА.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО Е

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Има стари теми с информация за тази фирма, но като цяло отзивите не са добри, пусни търесене за "жана" и се увери сама!
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 6%C0%CD%C0
Не мисля че помагат изобщо, даже пречат.
Не мисля че помагат изобщо, даже пречат.
Последно промяна от Deso на Пон Фев 13, 2006 4:42 am, променено общо 1 път.
Ако работите и нямате никакво време, не е толкова лошо да се ползва фирма, но ако имате време и смятате, че не можете да попълните документите си сами, не виждам кой и как ще ви помага после в Канада. Моят съвет е да се опитате да свършите цялата работа по процедурата сами с помоща, разбира се, и на форума. Първо четете официалния сайт и едва след това, ако нещо не ви е станало ясно, се обръщате към форума за съвет.
Здрасти!
НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОПЪЛВАНЕ ДА ДОК., НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ПУСНАЛИ, ВЪПРОСА Е ПО- ДЕЛИКАТЕН-нужен ни е док. за френски език за 7/8 ниво, но без да сме го карали.
Приятелски съвет, помогнете си сами, не си губете време и пари с Пирамиди- фирми. В Квебек няма Жана или Гана да ти помага.ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО Е
А относно френския и с диплома от частна школа минава, но на интервюто трябва да защитиш знания по френски!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Ако не е тайна, на Жането офертата за подобно документче? Защото тя сигурно има такава. И тя сигурно ви накара да пишете такива нива?
Ако наистина интервюто ви ще е след 29.11.2006, защо не се запишете на курс, пък ако искате ходете. После на изпита едно рамо от когото трябва и работата е готова. Друг въпрос, ако документа ви трябва спешно. Тогава лошо и скъпо. А ако сертификата трябва да е от Алианс Франсез сигурни ще е доста скъпо.
Ако наистина интервюто ви ще е след 29.11.2006, защо не се запишете на курс, пък ако искате ходете. После на изпита едно рамо от когото трябва и работата е готова. Друг въпрос, ако документа ви трябва спешно. Тогава лошо и скъпо. А ако сертификата трябва да е от Алианс Франсез сигурни ще е доста скъпо.
Здрасти!
ние учим в момента в ИЧС, но не е толкова лесно на изпита.Там трябва да събереш точки и на писмения тест, и на устният, за да ти дадат диплома за завършено ниво.Не е само да платиш таксата и от време на време да ходиш, това са глупости.Просто трябва да знаеш и да изкараш теста-иначе няма диплома, а само си си дал парите. Но лошото при нас е, че сме учили при частна учителка, а на по учебната програма в ИЧС.НЕЩАТА СЕ РАЗЛИЧАВАТ и ни е доста трудно.Това означава, че трябва да почним от 1/2 ниво и така до 7/8, което ни искат канадците, но времето няма да ни стигне.ДО 29.11.2006 ТРЯБВА ДА ИМ ИЗПРАТИМ ДОКУМЕНТА ЗА ЕЗИК, ИНАЧЕ ЩЕ НИ ОТКАЖАТ .ВСЕ ОЩЕ УЧИМ И ТО УСИЛЕНО В ИЧС.ДАЙДЕ СЪВЕТ
-
- Обратна връзка:
Искам да добавя само че не говоря за Жана Е-никога не бих им се доверила-знам че са големи скъпари.
А за документ за френския-защо не помолите учителят ви да напише една служебна бележка с неговите данни,че сте карали еди-колко си часа,за еди какъв си срок.Мисля че едни 400 часа са напълно достатъчни.
Важното е да има и едно изпипано придружаващо писмо.
А за документ за френския-защо не помолите учителят ви да напише една служебна бележка с неговите данни,че сте карали еди-колко си часа,за еди какъв си срок.Мисля че едни 400 часа са напълно достатъчни.
Важното е да има и едно изпипано придружаващо писмо.
7/8
в ИЧС 3/4, а и др. нива са по 150 часа.Аз съм на такъв курс-3месечен, 3/4 ниво-150 часа.Но на изпита трябват знание иначе не дават документ за изкарани нива.