До всички които следяха темата - активно или не.Понеже посещенията минаха 3000 , мисля че дължа тази информация.
И така - вчера въпросният лаптоп се е появил на прага на приемното семейство където съвсем отначало трябваше да бъде получен.Отварям една скоба - по време на зимната ваканция дъщеря ми беше в приемно семейство, защото колежа беше затворен , а нямаше икономическа логика да си идва до България.
Смятам че този радостен за мен факт се дължи главно на намесата на един от вас - Rhea - за което изказвам публично благодарност
Може би забелязахте ,че заглавието на темата е променено.Има защо.Оказа се че Канадските пощи са си свършили перфектно работата, само в последният пункт са предоставили възможност на техни партньори - Химическо чистене във Виктория да предаде пратката на крайния получател.
Това и отне 18 дни , като през цялото време твърдяха че не са получавали такава пратка.
Накрая колета се появява на прага, без някой да е звънял и без подпис от страна на получателя
Благодарности на всички които се опитаха да помогнат, а един от вас наистина успя