Ти така ли ядеш от месец на месец, като има промоция?Valentin Angelov написа:a predi dva meseca si kupih na 3.20 kilograma.

fe_ya даде единствения изчерпателен отговор, ама от глад на човек понякога му прималява и не може да прецени правилно.

Ти така ли ядеш от месец на месец, като има промоция?Valentin Angelov написа:a predi dva meseca si kupih na 3.20 kilograma.
Има ги те тук :fe_ya написа:И аз мислех да пусна този сайт ама магазините за хранителни продукти не дават онлайн флайерсите си.
Извинявайте ако не съм в час, но не следя дискусията. По повод това, което споменава Ивет искам да кажа, че човек като види нещо изгодно от промоция като месо, може да си купи в по-голямо количество и да си го сложи в камерата. Другото по шкафове. Не всичко, което предлагат на промоция, го купуваме - месото само ако е хубаво, а за всичко останало няма значение, разликата е единствено в цената. Ние примерно правим една обиколка по големите вериги всяка седмица, ама те са ни наблизо и едно малко кръгче с колата и всичките сме ги пребродили за нула времеIvet написа:Ти така ли ядеш от месец на месец, като има промоция?Valentin Angelov написа:a predi dva meseca si kupih na 3.20 kilograma.Е, верно така се подивява.
![]()
fe_ya даде единствения изчерпателен отговор, ама от глад на човек понякога му прималява и не може да прецени правилно.
Извинена сиsurvivor написа:Извинявайте ако не съм в час, но не следя дискусията.:
Ами именно в Костко цената на пилешките бутчета (само горната част) редовно е 3.78 за килограм. Без промоция и т.н.Ivet написа:Това със селовете и етикетчетата е така - има и много евтини храни. Даже си споням една седмица в Лоеб, когато всичко беше по долар. Обаче! Лично аз пазарувам само веднъж седмично, защото нямам време и нерви за повече, и въобще не мога да се занимавам с преследване на някакви митични цени от 3$ за пилешко, примерно. Човека пита за цени на хранителните продукти, а реалните такива не са цените от разпродажби и дилове, а тези, които са си валидни всеки ден. Дайте да бъдем обективни и да даваме обективни цени. За мен лично мерило за приемливи качество/цена за месото е Костко.