Нужна ли е служебна бележка???
Нужна ли е служебна бележка???
Здравейте! Моя въпрос е следния. Нужна ли ми е служебна бележка от фирмата където работя ако имам трудова книжка и там е нанесено кога съм постъпил на работа но аз и в момента работя там така че нямам продълговат печат. Ще ми трябва ли бележка на интервюто, в която да пише че към момента работя там или книжката е достатъчна?Моля Ви за вашето мнение и особенно от вече явявали се на интервю!
-
- Обратна връзка:
Не ти трябва служебна бележка щом имаш трудова книжка, а и неприключената трудова книжка означава,че все още си на работа там/ изключвам всички възможни шмекерлъци в това отношение,а това какво официално означават записите в трудовата книжка/.
Питат за фирмата, в която работиш в момента,ако работиш и за това какви са задълженията ти.
Питат за фирмата, в която работиш в момента,ако работиш и за това какви са задълженията ти.
Re: Нужна ли е служебна бележка???
След като имаш трудова книжка не е необходима служебна бележка.Хубаво е, обаче да си изкараш и една препоръка от работодателя, за да я имаш, ако случайно ти я поискат.Успех и много късметDOLPH написа:Здравейте! Моя въпрос е следния. Нужна ли ми е служебна бележка от фирмата където работя ако имам трудова книжка и там е нанесено кога съм постъпил на работа но аз и в момента работя там така че нямам продълговат печат. Ще ми трябва ли бележка на интервюто, в която да пише че към момента работя там или книжката е достатъчна?Моля Ви за вашето мнение и особенно от вече явявали се на интервю!
Той направо се ориентира, че работя в същата фирма и ме попита какви са ми задълженията там, каква ми е заплатата и т.н. Дори се ориентира сам в трудовата книжка, че имам 2 деца, а нямам прекъсване на стажа си и ме попита кой ги е гледал и как така не съм ползвала майчинство. Така че не се притеснявайте - ще разберат.