Ot Kanada v Avstralia?
Pol, moje li malko po-konkretna info za 'tvoia' nachin?
Kakvo znachi 'vazirash'?
Kade prochete za 'elementarni protseduri'? Work permit? Job offer? Mojesh li da posochish telefon ili web site?
Az namerih samo:
Clarica Centre, 99 Bank Street, Suite 727
Ottawa, Ontario K1P 6G3
Canada
Tel. : 1 (613) 238 5991
Fax : 1 (613) 238 5707
no web site-a e down, a telefona ne otgovaria...
Kakvo znachi 'vazirash'?
Kade prochete za 'elementarni protseduri'? Work permit? Job offer? Mojesh li da posochish telefon ili web site?
Az namerih samo:
Clarica Centre, 99 Bank Street, Suite 727
Ottawa, Ontario K1P 6G3
Canada
Tel. : 1 (613) 238 5991
Fax : 1 (613) 238 5707
no web site-a e down, a telefona ne otgovaria...
Ne se pachete tolkova za Australia ,ne bilo got tam !!
Standarta im e po nisak a za New zeland da ne govorim samo v wellington bilo ok:)
Mnogo akulki i krokita
aaa shtiah a zabravia i Maori !!:)
Standarta im e po nisak a za New zeland da ne govorim samo v wellington bilo ok:)
Mnogo akulki i krokita

aaa shtiah a zabravia i Maori !!:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
-
Абе, май на всички ни се живее при по- човешки климат.12 градуса мин. температура в Сидни направо ме изкушава.Но пък българка, живееща там се оплакваше от прилепите, които по цели нощи цвърчали и цвъкали по прозорците. Ако не се лъжа, го четох в all.bg преди доста време, съжалявам, че не мога да дам линк.
А по всички красиви и топли местенца отровните гадини си ги има, но и хора живеят там...
Успех на всички, които са избрали по-"топлия" вариант!
А по всички красиви и топли местенца отровните гадини си ги има, но и хора живеят там...

У наше село пък най-гадните и отровни твари са софиянците- по цяла нощ цвърчат и цвъкат на улицата, а ако ги ядосаш ще те разскъсат като гризли, или ще те изядат като крокодилите и акулите. А софиянките пък са много красиви и силно отровни, също като кораловите змииZmei Gorianin написа:Абе, май на всички ни се живее при по- човешки климат.12 градуса мин. температура в Сидни направо ме изкушава.Но пък българка, живееща там се оплакваше от прилепите, които по цели нощи цвърчали и цвъкали по прозорците. Ако не се лъжа, го четох в all.bg преди доста време, съжалявам, че не мога да дам линк.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Сигурен ли си, че става въпрос за прилепи, а не за папагали? Защото аз прекарах 1 седмица в Сидни и не видях нито един прилеп. Папагалите обаче, са като врабчетата в БГ - хвърчат и цвърчат нявсякъдеZmei Gorianin написа:Абе, май на всички ни се живее при по- човешки климат.12 градуса мин. температура в Сидни направо ме изкушава.Но пък българка, живееща там се оплакваше от прилепите, които по цели нощи цвърчали и цвъкали по прозорците. Ако не се лъжа, го четох в all.bg преди доста време, съжалявам, че не мога да дам линк.

Колкото до змиите, според статистиките, годишно по света умират повече хора от ужилване от пчела отколкото от ухапване от змия :idea:!

Obey gravity ... It's the law!
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
-
Ти също ме накара да се разровя и се оказва, че си прав - в Сидни наистина има голяма колония от прилепи, и то не какви да е, а от най-големите - достигат тегло от 4 кг и размах на крилете 1 метърZmei Gorianin написа:VanBC, накара ме да се замисля, макар че имам слонска памет!![]()
Въпросните животинки се развихряли нощем и ядяли плодове, подобни на смокини от дървото на двора. Ако си имах РС щях да си направя труда да поровя в другия форум, но все ходя по клубчетата, когото открадна време.

Ето две статии по въпроса:
Sydney's bats not easily scared off
Bat Colonies Overwhelming Australian Gardens

Obey gravity ... It's the law!