BG video

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
survivor

BG video

Мнение от survivor »

Здравейте, приятели! Да знаете случайно някой да предлага тук БГ видео касети по американски стандарт под наем? Скоро си намерих един руски видео клуб в квартала и много му се зарадвах. Взех си "Диамантената ръка" и "Кавказка пленница" за празниците. Ама така ми се иска да погледам български филм! Като си помисля само какви хубави филми имаме. Да знаете нещо по въпроса?
Използвам повода да ви поздравя всички с Новата година и да ви пожелая много късмет!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Виж:
http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewtopic.php?t=2057
Можеш да си свалиш БГ филми от интернет. Да ти кажа свалянето не е супер лесно като за новак, но става. Успех!
Аватар
Dino
Модератор

Ето:

Мнение от Dino »

За survivor и за всички останли, които обичат българските филми - вижте ТУК. Сайтът по принцип е платен, но като коледен подарък 6 от филмите са предоставени за безплатно изтегляне. Дано ви харесат! :-)

Весело изкарване тази вечер и по-лек махмурлук утре! ;-)

Даниел
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: BG video

Мнение от KolioBalkanski »

survivor написа:Здравейте, приятели! Да знаете случайно някой да предлага тук БГ видео касети по американски стандарт под наем? Скоро си намерих един руски видео клуб в квартала и много му се зарадвах. Взех си "Диамантената ръка" и "Кавказка пленница" за празниците. Ама така ми се иска да погледам български филм! Като си помисля само какви хубави филми имаме. Да знаете нещо по въпроса?
Използвам повода да ви поздравя всички с Новата година и да ви пожелая много късмет!
pishi na bgmovies@hotmail.com - shte ti izpratiat list s okolo 120 BG filmi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
survivor

Мнение от survivor »

Blagodarya vi na vsichki za otgovorite. Za sazhalenie imam edno PC-veteran, koeto mi sluzhi vyarno oshte ot dalechnata 1998 godina... togava beshe super... ama za teglene na filmi ne stava. Imam i oshte edin negov vrastnik.
Kolio, blagodarya za saita. Shte im pisha obezatelno. Na men na kolednata sluzhba v carkvata neshto mi se prichu za sazdavane na fond s kaseti s bg filmi, ama izglezhda tolkova hubavo, che ne e za vyarvane. A kakvo li ne bih dala za da vidya sega "Dvoynikat", "Voynata na taralezhite", "Toplo", "Bash maistorat", pak ako shte i "Na vseki kilometar" :wink:
pumpy

Мнение от pumpy »

мисля че тук е мястото да питам нещо по повод тези стандарти PAL SECAM NTSC etc. имам си видео в БГ, което има възможност да чете всичките стандарти и тъй като има избор и за захранването бих си го взел с мен. въпроса е следния - има ли смисъл да си взимам касетките с филми от българия, особено за детето имам сумати детски филми. ще мога ли да ги гледам на канадски телевизор ако видеото е в състояние да разчита различните стандарти ? или трябва да има съвместимост и между касетката и телевизора ?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

survivor написа:Blagodarya vi na vsichki za otgovorite. Za sazhalenie imam edno PC-veteran, koeto mi sluzhi vyarno oshte ot dalechnata 1998 godina... togava beshe super... ama za teglene na filmi ne stava. Imam i oshte edin negov vrastnik.
Kolio, blagodarya za saita. Shte im pisha obezatelno. Na men na kolednata sluzhba v carkvata neshto mi se prichu za sazdavane na fond s kaseti s bg filmi, ama izglezhda tolkova hubavo, che ne e za vyarvane. A kakvo li ne bih dala za da vidya sega "Dvoynikat", "Voynata na taralezhite", "Toplo", "Bash maistorat", pak ako shte i "Na vseki kilometar" :wink:
az gi imam teia (osven voynata) i sam gi vzel ot teia pichove - bgmovies@hotmail.com
imat i kasetki i DVD
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Plamen

Мнение от Plamen »

Ако видеото ти е мултисистемно трябва да си купиш и мултисистемен телевизор. По принцип ги има, но са 20%-ина процента по-скъпи. Другия вариянт е /ако имаш камера, видеоигра и др. такива от БГ/ да си вземеш мултисистемен КОНВЕРТОР. Той ти позволява да прехвърляш стандартите на входа и изхода както си искаш. Демек, можеш да запишеш касета на ПАЛ от канадска вннидеокасета. В този случай не ти трябва и по-скъп телевизор.
За мойта приятелка Срвайвър виж този линк
http://www.gobgmedia.com/home_page.html
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Аз искам да попитам Дино дали си е давал номера на някоя кредитна карта на сайта на ди-жей Тачо за да си изтегли нещо от там.В смисъл дали е безопасно. :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.