ОК на медицински

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
totev

ОК на медицински

Мнение от totev »

Правихме медицински в началото на януари, и се питам има ли някои които също да ги е правил тогава , и вече да има отговор от МОМ ,че са ги одобрили от Букурещ.
...мразя мастика без айрян...
Hristova

Ok

Мнение от Hristova »

Да, вече има резултати. От многократните позвънявания в МОМ обясниха, че имало някакъв технически проблем и от Букурещ не им били изпращали обратна информация. Но от 6.02 вече има, не сте ли в списъка?
На мен ми казаха, че ако има нещо особено, още преди да дойдат "списъците" с ОК, ти се обаждат по телефона че се налага да повториш дадено изследване. Не ти го пожелавам и се надявам скоро и вие да разберете, че имате ОК!
Успех!
01.04.05 - DCS - Vienne
14.06.05 - интервю
12.09.05 - Изпратени док. в Букурещ
03.11.05 - получени бар-кодове
20.12.05 - получени медицински
05.01.06 - направени медицински
12.01.06 - OK
22.02.06 - покана за визи
11.03.06 - ВИЗИ
Аватар
totev

Мнение от totev »

тея от МОМ са пълни идиоти, след като им се обадих този понеделник и ми казаха ,че още няма резултати от началото на януари/и да се обадя другата седмица/ преди малко им се обадих, и с радост ми съобщиха че мойте резултати са ОК, а на женами изобщо не са в списъка!А сега какво се прави, освен да се чака. :shock:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Споко, аз така и не разбрах какви са ми резултатите. До последно нямаха информация във МОМ за мене. Ако имаше нещо нередно досега да са ви съобщили за какво иде реч. Чакай писмото за паспортите и не се притеснявай.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Заключено