Ей! Здравейте!.Ше се събираме ама ако сме само 40-50човека,егати много,ама много малко ще сме.Ще трябва да се търсим в ДЪРВЕНОТО.Затова нека да закръглим и да сме поне около 100.
Иначе ето тук е Дървеното: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9c01a ... b096175d1d
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
По принцип идеята за смяна на заведението не е лоша. Подкрепяме я, но нямаме конкретни предложения. новото място трябва да отговаря на много условия, а най-вече - да е в централната част, че да може да се приижда отвсякъде. А, и да има
И така-а-а!? Тема за срещите в София толкова да се разискват не съм виждал от горе-долу една година,когата нямаше къде да се събираме.
Няма ги хората,който заминаха вече да Ви кажат какво беше когато се търси заведение и се разискват предложения.Пък Баба Ви Яга ли не беше,пък Бохеми ли не бяха а и на Мачу Пикчу пикчуто ли не бяхме.
А иначе ако идвахте редовно и се събираме по-голяма група мисля,че щяхме да имаме думата да си просим по-голяма маса или пък табелка"Резерве". С нашите 4-6 човека където се събираме,как мислите ни приемат от заведението,на сериозна група ли?
Аз винаги съм твърдял,че тези сбирки се организират по няколко причини:
1.ИНФОРМАЦИЯ
2.КОНТАКТИ
и друго субективни причини.Ако не са ви интересни и не смятате,че е полезно да идвате,то тогава защо ще сменяте заведението,като и в новото ще се събираме 4-6човека.А-а-а! сетих се,като го смемим и вече ще се тупаме в гърдите,че сме много.
И изобщо защо разискваме този въпрос?Какво не му е на заведението? И какво по-добро ли ще намерите или по-евтино,а може и по-луксозно,а сетих се ако искате да ходи на сладкарница А!??!?!
А-а!?! на сладкарница или на пицария да ходим?
Вижте какво ако искате дайте да вземем и да сме сериозни и да се събираме.Какво е това да се местим?
А знаете ли,че в Дървеното има маси и то те са дървени.Не знаете!?????
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
удоно ли е да попитам в колко часа ви е срещата и дали приемате непознати люде.дървеното заведение къде се намита / в парка на заимов ли ,срещу лилияна димитрова/
Siguren sam 4e niamate tarpenie za sledva6toto sabirane tazi nedelia! Spokoino i tozi den 6te doide
O4akva se o6te po-goliama kompania da se sabere, taka che ne se zamisliaite a i idvaite
diado написа:удоно ли е да попитам в колко часа ви е срещата и дали приемате непознати люде.дървеното заведение къде се намита / в парка на заимов ли ,срещу лилияна димитрова/
Zapoviadai na na6eto sabirane, ne se pretesniavai nie ne hapem :giavol: -
Pak 6te povtoria - sre6tata e na 12 II 2006 17ch - zavedenieto e DARVOTO, namira se na :