Lichni danni i kurierski firmi

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Angie

Lichni danni i kurierski firmi

Мнение от Angie »

Според вас нормално ли е пратка, за която си платил на куриер да се забави поради: Package delay - additional security check by government or other aganecy и не е ли това нарушение на правата на клиента и на поверителността на информацията ?!? Възмутена съм, не стига че нищо от посoлството не стига до мен по пощата поради неизвестни за мен причини ами и сega умишлено ми се прави проверка на пратките !!! Не от куриера, а от държавна служба :x Значи като трябва да се направи нещо смислено в тая държава няма кой, ама за това веднага се намират кадри !!!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Spokoino, standartna praktika e da darjat niakoi pratki po 24-48 chasa v tamna staia (ne me pitai kFo moje da im napravi plik s hartia...), ako poluchat signal za tereristichna aktivnost primerno...

Golemite agentsii (FedEx v Kanada da kajem) preduprejdavat za takava vazmojnost, zashtoto zabavianeto ne zavisi ot tiah.

Sas zdrave!
Последно промяна от BabaPena на Нед Фев 05, 2006 10:44 am, променено общо 1 път.
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Sas tezi novi zakoni za borba sas terorizma vsi4ko ezakonno.Vtoro vsi4ko li deklarira?Treto vsi4ko koeto si deklarirala pozvoleno li e da se pra6ta po po6tata?
kakвото потърсило,такова намерило
Angie

Мнение от Angie »

Ами става дума за писмо формат А4, което както и са го погледнеш се вижда, че няма друго освен няколко листа вътре :shock:
Заключено