Искам да попитам...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vlado^
Обратна връзка:

Искам да попитам...

Мнение от vlado^ »

Искам да попитам тези от вас които след като са си пратили DCS и после са получили отговор за получените документи,в писмото пише ли някакъв номер за заведено досие,тъй като аз така и не получих отговор по пощата,а само по е-майл.И ако има такъв номер,трябва ли всеки да си го знае?
Hristova

номер

Мнение от Hristova »

Здравей!
Номерата са два - numéro du dossier и numéro de référence personnel, които фигурират след това и в Certificat de sélection du Québec.
Помоли ги да ти изпратят писмото по пощата, макар че аз мисля, че задължително ще ти пратят. Само да не се изгуби.
Успех!
01.04.05 - DCS - Vienne
14.06.05 - интервю
12.09.05 - Изпратени док. в Букурещ
03.11.05 - получени бар-кодове
20.12.05 - получени медицински
05.01.06 - направени медицински
12.01.06 - OK
22.02.06 - покана за визи
11.03.06 - ВИЗИ
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

Ами те са го пратили още на 12 декември миналата година,но явно някуде се е загубило,така и не го получихме,затова им писахме по е-майл,дали ще могат да ни изпратят тези номера по е-майл,и какво става ако не си знам номера,това пречка ли е за интервюто?
Аватар
dart vador

Мнение от dart vador »

Не е нужно да ги знаеш тези номера. След време ще получиш покана за интервю със ден и час. Непременно трябва да потвърдиш, че си съгласен с този ден и час и нямаш други ангажименти. Така, че ако пак се изгуби писмото, непременно ще те открият било то по телефон или и-мейл. Споко и не се шашкай!
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
Заключено