Защо от Виена още не ми отговарят

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
marina_iv

Защо от Виена още не ми отговарят

Мнение от marina_iv »

Здравейте, приятели!
На 11 януари изпратих с DHL пакета документи за Demande de certificat de sélection и като проследих пратката, видях, че е доставена във Виена на 12 януари. Но все още нямам никакъв отговор. Нормално ли е да се чака толкова?
Аватар
trans

Мнение от trans »

Можеш да изчакаш до другата седмица и ако още не получиш потвърждението за това че са ти ги получили им пиши на e-mail
marina_iv

Мнение от marina_iv »

Благодаря ти за отговора! Желая ти успех.
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

Suvsem normalno e spored men,a puk i ponqkoga pismata se gubqt,kakto stana i v na6iq slu4ai.Na 6.12.05 si pratihme dokumentite i obraten otgovor taka i ne polu4ihme.Do onq den kogato ve4e im pisahme po e-mail i ni otgovoriha 4e ni kanqt na intervu prez april/mai mesec.Pismoto koeto te sa ni pratili na 12 dekevri taka i ne stigna do nas,vupreki 4e sme s po6tenska kutiq v centalna po6ta :roll:
lilava

Мнение от lilava »

Нормално е да се бави до 20 ина дни. Повече от това е обезпокоително :coollook:
marina_iv

Мнение от marina_iv »

Благодаря ви за отговорите, приятели!
Ако и в понеделник не получа нищо, ще им изпратя е-мейл.
becks

Мнение от becks »

Моите документи също бяха получени на 12 Януари и на 23 са ми написали accuse de reception, което получих на 30 Януари.

Може би има някакво забавяне по пощите или при тях. По добре не ги безпокой още десетина дни, защото в писмото изрично молят за това и казват, че всяко питане забявя обработката на документите ти
Заключено