за гръцкият квартал в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
pipon

за гръцкият квартал в Торонто

Мнение от pipon »

предлагат ми квартира в гръцкия квартал на Торонто ( не му знам името) бил залепен за даунтаун.та въпроса ми е кво ще кажете като цяло за квартала ( хора,трансорт,магазини) бе като цяло кво мислите за този квартал и струва ли си новопристигнал да се нанася там или да търся друго място.? и ако се сещате как му е името да видя на някоя карта на Торонто горе долу къде е!
usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

gleдай около броадвю и данфорт и малко по на изток и на север
там живеят доста българи
не е лош квартал
едно време имаше доста обири
сега май е по добре
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Пресечката на Pape&Danforth Ave. е главната за този район. Там даже и табелите на някои улици са написани и на гръцки. На Pape примерно е така. Зависи какво ще търсиш като работа. Метрото е на по-гореспоменатата пресечка. Автобуси има, но според мен пък е далеч от индустрията. Всичко пак зависи до късмета, но където и да живееш ше се налага да пътуваш около час за работа само в една посока. Иначе за живеене е по-добре в сравнение с други места, от гледна точка на това че има доста българи и общо взето повече балканци. Това е важно щото ако не ти прави впечатление в началото, впоследствие ще се прояви разликата в манталитета.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Al Bundy написа: Всичко пак зависи до късмета, но където и да живееш ше се налага да пътуваш около час за работа само в една посока.
Е, от тая гледна точка квартала си е доста добре разположен, баш в центъра на Торонто, и линията на метрото там... по-скоро бих казал, ако не искаш да пътуваш по 1 час за работа, живей там :-) (не че аз живея там, но така ми се струва...)
Petio

Мнение от Petio »

Pape i Donforth e 6to gore dobro mqsto, ot kam transport i blizost do downtown e super, mislq 4e malko na north /Pape i O'coner/ e blv "Bulgaria" :D i ako raboti6 v downtown opredeleno nqma da patuva6 edin 4as za rabota, nqma da e pove4e ot 20-25 min
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Kvartalat se kazva East York.E ne virvam tia da po4ne da raboti vav daunthaun ama de da znem....Az ziveja vse o6te tuka posledni 2 mes.Na Gowan ave. predi 3 god be6e dobre ama sega cialata tazi papla4 me drazni ...kitajci,filipinci,creslivi albanci,pijani mladezi,drogi,dolnoprobni barove i 80% hora na social-nepriatna kartinka.
kakвото потърсило,такова намерило
pipon

Мнение от pipon »

potrebitel написа:Kvartalat se kazva East York.E ne virvam tia da po4ne da raboti vav daunthaun ama de da znem....Az ziveja vse o6te tuka posledni 2 mes.Na Gowan ave. predi 3 god be6e dobre ama sega cialata tazi papla4 me drazni ...kitajci,filipinci,creslivi albanci,pijani mladezi,drogi,dolnoprobni barove i 80% hora na social-nepriatna kartinka.

tova za gratskiq kvartal li e obqsneno? ako e za tam chydno mi go opisa :roll:
usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Da pisha ti to4no za grackia kvartal,za6toto tam ziveja pone do tozi moment....Zabravih da ti napi6ta,infrastukturata e mnogo dobra-otlichna,ima vsichko nablizo,magazini ,metro,blizo do centara,ame za men li4no ne tova e vazno! Daze mnogo meko sam ti go napisal za drugite nacii,to i nie ne sme cvete za mirisane ama gnusni,podli kato garcite ne sme.Te tochno te sa bokluci 1 !!! I vapreki vsichko za nachalo e naj udobno tuka da se nastanish parvite meseci.Po kasno sam/a 6te se orintirash...
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Потребител, ти живял ли си на друго място в Торонто, каква база имаш за сравнение. Гърците че не са цвете за мирисане, не са, ама ги предпочитам 1000 пъти пред кварталите със черно-жълто-циганско население. А на улицата която живееш е така, щото там е като китайските общежития в София...............
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ziveja 5 god vav Toronto smenil sam za 2 god pochti vsichki kvartali....samo mississauga mi haresva.Znaja za kakvo govoria.Ne mi govori molia te za maliaki!!!!!!!!Ajde da ne se obizdame koj kade zivee a?
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Извиниавайте,само пробвам да пиша на БГ.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

potrebitel написа:Ziveja 5 god vav Toronto smenil sam za 2 god pochti vsichki kvartali....samo mississauga mi haresva.Znaja za kakvo govoria.
Ще си дойдем на думата ние :D
Изображение
Заключено