Imam edin skromni4uk vupros...
Imam edin skromni4uk vupros...
Tui kato predi godini sum bila v MOntreal i tam hodih na kozmetik...no opredeleno ne bqh dovolna.Kak stoi tozi vupros sus masajite,kozmetitsite,friziorskite uslugi i na kakvi tseni vurvqt...za men specialno e po-dobre da kontaktuvash s bulgari(koito se zaminavat s tazi profesiq)Kakvo e vasheto mnenie,dami:) 

-
Zdravei,
popadna malko na moiata bolna tema.Ne moga da nameria dobur frizior
Podstrivaneto tuka varira ot 10-100$ po moi nabludenia, kato za podstrigvaneto koeto predlagat i 5 sa im mnogo.Az li4no dosta saloni obikolih za da vidia kak rabotiat i nakraia se re6ih da se podstrija v edin turgovski centur. Salona e luksozen. Podsrijkata sus se6oata i izmivane mi izleze 60$.Efekta be6e nulev. Frisiorkata, a i drugite v salona, podstrigvat malko ot kosata dokato e mokra, sled tova ia izpuvat s 4etka i se6oar, posle nanovo zapo4vat da podstrigvat. Pri koeto se razhvur4aha edni kosum4eta..ne e istina. Efekta be6e vpe4atliava6t, predi da si izmia kosata. Posle ot tuk visi, ot tam visi.Lo6a rabota. Pove4eto ot frisiorite tuka ne znaiat kak se durji niojica. Priatelkata mi se podstriga za okolo 30$ su6tata istoria.Otnovo sum za podstrigvane, no naistina ne znam kakvo da pravia. 4uh za edna bg, koiato rabotela tuk, no 4uvam protivore4ivi otzivi, neka damite tuka kajat dobre li raboti.Na men edna kolejka mi preporu4a edna evreika, moje bi 6te ida tam. Dobre e vseki da spodeli vpe4etlenia.
popadna malko na moiata bolna tema.Ne moga da nameria dobur frizior

Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Xm...interesno
Imalizna4enie...az dokato bqh tam mislq 4e hodih pri edna no ne znam dali beshe evreika....mai nai-dore e da se podstrigvame sami
Mai efekta shte e po-dobur
Uspeh v turseneto na frizior ili kozmetik.
Btw sega se setih predi 1 godina lelq mi si doide ot Montreal za okolo 1mesec i malko predi tova beshe hodila na frizior...tova beshe golqma otmushtenie..tq mi pokaza snimki sled podstrigvaneto i q vidqh sled okolo 1sedmitsa kogato doide v bg sus novata pri4eska...beshe dosta zle
A i predpolagam 4e s kozmeti4nite uslugi e su6tata rabota.
Ako namerish dobur frizior shte chakam otzivi.
4AO I uspeh na vsi4ki koito im predstoi minavane pod nojitsite

Uspeh v turseneto na frizior ili kozmetik.
Btw sega se setih predi 1 godina lelq mi si doide ot Montreal za okolo 1mesec i malko predi tova beshe hodila na frizior...tova beshe golqma otmushtenie..tq mi pokaza snimki sled podstrigvaneto i q vidqh sled okolo 1sedmitsa kogato doide v bg sus novata pri4eska...beshe dosta zle

A i predpolagam 4e s kozmeti4nite uslugi e su6tata rabota.
Ako namerish dobur frizior shte chakam otzivi.
4AO I uspeh na vsi4ki koito im predstoi minavane pod nojitsite

Попаднах на много добър фризьор на Южния бряг при нас. Италианец е и определено, не просто обича професията си, но е истински фигаро. Той е собственик на един салон, където работи като козметичка и една българка, но не съм й ползвала услугите. За подстригване и сушоар не мисля, че взима много скъпо - 35 долара. Аз лично съм много доволна, но нали знаете, че това е въпрос и на личен вкус. Приятелите ми също казаха, че има добър резултат.
Салонът се казва "Абсолют" и се намира на бул. "Виктория" в Гринфийлд парк /срещу Провиго/ - ако някой реши да се възползва от услугите им. 

mersi
Ombudsman,blagodarq ti mnogo 

mersi
Ombudsman,blagodarq ti mnogo 

friziorka
Zdraveite momicheta!
V Montreal ima friziorka bylgarka. Ne raboti skypo .Eto adresa i :
Salon Kémi
5571 av.Verdun tel.767-3121
Kamelia Tzoneva
V Montreal ima friziorka bylgarka. Ne raboti skypo .Eto adresa i :
Salon Kémi
5571 av.Verdun tel.767-3121
Kamelia Tzoneva
Имам приятелка-фризьорка (литовка),която е с много лошо мнение както за местната фризьорска школа,така и за италианската,защото тя всъщност също е местна.Приятелката ми работи в италиански салон доста време и има пряки наблюдения.Тя твърди,че тук изобщо не умеят да подстригват и си нямат елементарни понятия.
mersi..no vse pak
Mersi mislq 4e shte ste polezni ne samo na men a i na vsi4ki madami koito imat tozi problem.No nikoi ne mi e kazal nishto za kozmetik i kasaji...i takiva neshta manikurist....
С козметици,масажи и маникюр е по-добро положението като че ли...Козметични услуги има всякакви и са на ниво,доколкото дочувам отзиви...Маникюр също се прави на отлично ниво и прилични цени.Ноктопластика с "ербраш" (не знам как е на български) струваше към 10 дол. на моя позната.Това е лакиране под въздушно налягане и шаблони.Вероятно си виждала...Беше направено страхотно и това са просто никакви цени за подобно нещо.Педикюрните услуги се правят от мед.сестри и фигурират като "грижи за краката".Не знам точно какво е включено в една такава процедура,но знам,че цената е 25 дол.(по непроверени слухове)
?
60-100 КАД за прическа?На всеки 2-3 месеца ли?
Оооох ... да са ви здрави и печеливши мъжлетата.
.
Оооох ... да са ви здрави и печеливши мъжлетата.

Mtl Гой
Za Joy
Педикюрните услуги се правят от педикюристи (а не мед. сестри) в козметичните салони и включват това, ковто се прави и в България, т.е. измиване, премахване на кожички, лакиране. Това, за което ти говориш вероятно е chiropodist. Педикюр е наистина около 25 долара, но с "tip" е по-скоро около 30.
Лаура
Лаура
Re: Za Joy
Знам за какво говоря:laura написа:Педикюрните услуги се правят от педикюристи (а не мед. сестри) в козметичните салони и включват това, ковто се прави и в България, т.е. измиване, премахване на кожички, лакиране. Това, за което ти говориш вероятно е chiropodist. Педикюр е наистина около 25 долара, но с "tip" е по-скоро около 30.
Лаура
http://www.soinsdespieds.qc.ca/
Re: Za Joy
Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:03 pm, променено общо 3 пъти.