Евтини тел. разговори с България
Евтини тел. разговори с България
Хора, кой е най евтиния вариант за говорене с България? Какво и откъде трябва да си купя?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
аз се записах с кол селект
би трябвало да им искам пари за реклама ама засега съм доволен от тях
4.9 до софия
3.9 до щатите
и май 1.7 до израел с което ме убиха...
би трябвало да им искам пари за реклама ама засега съм доволен от тях
4.9 до софия
3.9 до щатите
и май 1.7 до израел с което ме убиха...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Другият вариант са стартек.
с България 8 цента
с щатите 5 цента
това е сайта www.starteccanada.ca
Нищо не се купува. Обаждаш се и казваш за кой телефон искаш лонг дистанс. Казват ти ОК, до 7 работни дни (май беше) ще е направено и това е. Плащаш каквото изговориш, фактурират на един месец. Това е.
с България 8 цента
с щатите 5 цента
това е сайта www.starteccanada.ca
Нищо не се купува. Обаждаш се и казваш за кой телефон искаш лонг дистанс. Казват ти ОК, до 7 работни дни (май беше) ще е направено и това е. Плащаш каквото изговориш, фактурират на един месец. Това е.
Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
Az govorq s NECC za 2.9 c. Promociata e za 2 meseca, no moje bi shte ostane i posle. Inache cenata im e 4.9 c do Sofia. I e satelitna vryzka - ne izbirash lokalen nomer predi koda na dyrjavata. te sa ti long distance operator. No oshte ne sym poluchavala invoice, taka che... Ot vryzkata sym dovolna, do kolko e istina cenata, shte kaja kato doide 1vata faktura...
Za obazdane ot domashen telefon:
Az izpolzuvam karta - Montreal Expres. 5 dolara - 1 cas i 15 minuti, kato ako iskate moze da ia polzuvate bez da ia izgovariate cialata. V raiona na Canada imate 1000 min. Parite ne se gubiat.
Drugata e Best card- 4.50 CAD, 120 minuti do Burgas. Za Sofia e pove4e.
Za cell phone- nemoga da kaza. Ima mnogo kompanii koito predlagat razli4ni oferti.
Az izpolzuvam karta - Montreal Expres. 5 dolara - 1 cas i 15 minuti, kato ako iskate moze da ia polzuvate bez da ia izgovariate cialata. V raiona na Canada imate 1000 min. Parite ne se gubiat.
Drugata e Best card- 4.50 CAD, 120 minuti do Burgas. Za Sofia e pove4e.
Za cell phone- nemoga da kaza. Ima mnogo kompanii koito predlagat razli4ni oferti.
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
Цените им са същите като на другите - до София 4.9 цента и т.н. Свалят ги редовно (конкуренцията здраво ги мачкаSote написа:Bez Times Telecom -skypi razgovori i nadvzemat sled 10 min...

За надвземането - не знам от къде си го чул, но аз ги ползувам редовно и не съм забелязал да има разлика в цената (в центове за минута) на разговори под 10 и над 10 мин. :nenam:.
Obey gravity ... It's the law!