Doktora написа: Една жена може да ти разбие живота тотално и да те върне 10 години назад...
koito e glupav i niama prenup...............sam da si sarba poparata
beckythomas9 написа: Е, малко по-трудно се живее там отколкото в Онтарио или Квебек, но за няколко години РАБОТА като ЛЕКАР в някоя по-забутана провинция може да се получи лиценз за практикуване в Канада - според мен по-приемливо отколкото да се бори с вятърни мелници в Квебек или Онтарио, докато в същото време разнася вестници по нощите.
100% подкрепям.beckythomas9 написа:Ако аз съм на мястото на Доктора, преди да тръгна да разнасям вестници ще проверя какви са ми опциите да работя нещо по-близко до специалността ми. За сведение, в Онтарио има програма за IMG (internatioonal medical graduates), която позволява fast-tracking. Една от специалностите е ортопедия. Ако не се лъжа, това е специалността на Доктора. Освен това някои провинции имат доста по-занижени изисквания за лицензиране. Е, малко по-трудно се живее там отколкото в Онтарио или Квебек, но за няколко години РАБОТА като ЛЕКАР в някоя по-забутана провинция може да се получи лиценз за практикуване в Канада - според мен по-приемливо отколкото да се бори с вятърни мелници в Квебек или Онтарио, докато в същото време разнася вестници по нощите.
Сигурно знаеш по-добре - твърдиш, че в Канада има 4 провинции, а останалите са територии - така да е!kosciuszko написа:beckythomas9 написа: Е, малко по-трудно се живее там отколкото в Онтарио или Квебек, но за няколко години РАБОТА като ЛЕКАР в някоя по-забутана провинция може да се получи лиценз за практикуване в Канада - според мен по-приемливо отколкото да се бори с вятърни мелници в Квебек или Онтарио, докато в същото време разнася вестници по нощите.
v Canada niama zabutani provincii, iavno nepoznavash tazi strana izobsto. Ako niakoia chast e zabutana", tova sa teritoriite, no iavno i tam ne si hodil
v BC I Alberta se jivee mnogo po-lesno otkolkoto v Ontario ili Quebec