Батерии АА в Монреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Е това се вика приказка, :o супер сте още днес отивам да се снабдя.
А номере ти недей ми лей акъл, с тоя апарат нямам нужда от филми, промиване и други такива, със зареждачка цифрака си е направо пушка. Мога да ти кажа този Елан за да ти сканира яки снимки трябва да се изръсиш за скенер на негативи, който само струва колкото цифрак на боксинг дей :lol: .
ik

Мнение от ik »

Snorhele - prav si za filmite, no dotolkova kolkoto kasae samiya teb. Ako iskash kopiya nad 10X15 tvoeto cifrache moje samo pasti da yade pred filmite - imam predvid che izobrajenieto shte e dosta maznichko syakash e hapnalo pastichki. Za skenerite ne si mnogo prav zashtoto se namirat dosta dobri na cenata na tvoya cifrak deto sled skanirane spokoino mojesh da vdigash kopiyata do 20x30, koeto pri tebe nyama kak da se sluchi. Ako tryabva da govorim za takiva kopiya direktno ot kamera neshtata otivat pri Canon 1Ds, 1D ili 10D ili adekvatnite Nikon-i a tam cenite vaobshte nyamat nishto obshto s klasicheskata cifrova sapunerka za masova upotreba.
Ne leya mozak, prosto pokazvam che medala vinagi ima dve strani, no pak povtaryam v tvoya sluchai si absolyutno prav! :beer: :beer: :beer:
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ik pokorno ti se izviniavam za tova, koeto kazah :( . To opredeleno se otnasiashe za No667 (Номера). С него сме коментирали доста въпроса на живо и по телефон за приложенията на двете неща - но той има дървена глава без да го обиждам :) и пак същото си знае. Не отричам че е професионален фотограф, както и ти може би си такъв, но тук аз едни неща питам, а той пак на отворен ми се прави :) , "аз ти казах, ти бърза, сега луди пари ще плащаш за батерии" - общо взето неща не много свързани ама хайде. Та така ИК, това просто ми беше реакция към него, защото спора не ни е от днес, а него определено мога да си позволя да обидя познаваме се отдавна. Та за Елан си е Елан, но всеки си има сфери приложение, както и ти каза.
п.с. 3 бр. Фуджи/Кодак макс филма са от 6,99 до 9,99 да не говорим че с Елан трябва да ползваш понем High Definiotn Kodak, за да го почустваш напълно, което над 4-5 CAD парчето, ако се не лъжа, пък и проявяване и вадене на снимки излиза 6-8 Cad допълнително.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bat Nicky написа:Шнорхеле, сигурно нещо съм пропуснал по темата за виното, но ние си го пием и бялото, и червеното и стана отлично вино да ти кажа, такова даже в Бг не сме правили. Нямам никакви секрети за тия неща и ако те интересува нещо конкретно питай, на драго сърце ще ти кажа каквото знам.

IvHaydu, за 10-тина долара ще си купиш 50 ватово трафче. Донасяйте ел.уреди дето могат да работят и на 110 волта, макар че някои неща си бачкат и без тая екстра :D
Закупуването и използването на такова 50-ватово трафче означава, че с него ще могат да работят ел. уреди за 220 волта и с консумирана мощност до 50 вата, нали правилно съм схванал?
Това означава ли, че по-високомощни уреди, като сешоар и ютия, няма да могат да се ползват в Голямата северна страна?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Цена от днешна дата на 2 батерии и зарядно дурасел - 27,99$ във фармапри.
Аватар
Dino
Модератор

Мнение от Dino »

IvHaydu написа: Това означава ли, че по-високомощни уреди, като сешоар и ютия, няма да могат да се ползват в Голямата северна страна?
Иване, не знам дали си заслужава да се търси чак толкова мощен адаптер - най-добрата оферта видяна от мене е 500 W адаптер за около 45 CAD + такси. Един приятел си купи такъв адаптер, за да си ползва донесената от България аудио-видео уредба. Мисля, че за по-големи мощности (за споменатите от тебе уреди ще са необходими поне 1500 W) също може да се намери адаптер, но за тези пари тук ще можеш да си купиш и сешоар, и ютия.

Даниел
Заключено