Posrednicite....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
pepin

VAJNO

Мнение от pepin »

Stan4o, ne sum siguren, no 4uh ne6to ot sorta na tova 4e immigracionnite slujbi ne gledali s dobro oko na kandidati dejstavli s posredni4eski firmi (do predi 2 godini ima6e takava grafa v formuljarite- dali sam si si gi populnil) a i vaob6te ne se zanimavaj s takiva firmi - vsi4kite bez iskli4enie sa mo6ennici.
Imaj vpredvid oba4e 4e 6te ti trjabva firma za LEGALIZIRAN PREVOD na dokumentite ti - diplomi, svidetelstav i t.n.
USPEH
pol

i

Мнение от pol »

zashto v winnipeg tezi firmi ne rabotiat s bulgari ne eli vazmogno da se napishat koordinatite na tezi firmi ako se znaiat sa da se vazpolzvat i nashentsi nali ug tova e edna ot tselite blagodarnosta shte e ogromna vzemaiki se v predvid ogromnite sakarashtenia na vreme.osven informatsiata za emigratsia koiato davat saforumnitsite ako moge neka nauchim i za tezi preki-direktni kontakti-stiga samo da ne e niakoi fakirizam-blagodaria a za Toronto sme chuvali za niakakva gena ot slavianski proizhod,ama vse pak mai triabva niakoi da ni svarge s neia .ako niakoi znae neshto,kato koordinati i ne se pritesniava ot ;preskachane ;neka se obadi
Аватар
rafta

firma

Мнение от rafta »

Razgledaite tozi sait www.go-to-canada.com Ne sa moshenizi i izmamnizi garanzia. Az sam rabotila s tjah i to mnogo uspeshno
Briana
Обратна връзка:

Re: VAJNO

Мнение от Briana »

pepin написа:Stan4o, ne sum siguren, no 4uh ne6to ot sorta na tova 4e immigracionnite slujbi ne gledali s dobro oko na kandidati dejstavli s posredni4eski firmi (do predi 2 godini ima6e takava grafa v formuljarite- dali sam si si gi populnil) a i vaob6te ne se zanimavaj s takiva firmi - vsi4kite bez iskli4enie sa mo6ennici.
Imaj vpredvid oba4e 4e 6te ti trjabva firma za LEGALIZIRAN PREVOD na dokumentite ti - diplomi, svidetelstav i t.n.
USPEH
Tova e absolutno vqrno! Na men lichno, i ot Immigrationnite tuk, i konsulkata v Bukuresht, mi pokazaha mnogo qsno, che predpochitat, kogato dokumentite ne minavat prez posrednik. Dori, imigracionnite me posyvetvaha kyde da namerq forma za otkazvane ot advokat, za da se opitam da opravq neshtata. No ne kazvam, che VSICHKI sa moshenici!
Заключено