Отава
- estoyanova
- Обратна връзка:
Отава
Здравейте!Темата сигурно е дискутирана много пъти и все пак как стоят нещата в момента с Отава откъм наеми и работа най-вече?Може ли да се намери работа само с английски/като начало/.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
-
Наемите са високи по принцип, но в последно време има изгодни оферти. Всичко зависи от състоянието на хай-тек индустрията, която е концентрирана в Каната. Ако нещата тръгнат надобре, наемите се покачват; ако няма търсещи, наемите започват да падат. Работа - както навсякъде, зависи от професията, квалификациите и т.н. По принцип е по-трудно отколкото в Торонто (така съм чувала от познати), но не е невъзможно. По принцип е по-лесно с два езика, но не е както в Кввбек. Само с английски също може, но отново зависи от професията и работата.
-
- Обратна връзка:
Работа се намира, евтини квартири също. Преди да дойдем тук бях се наслушала на приказки, че е само администрация и разни такива..., да, ама нали тази администрация се обслужва също от хора
Града е хубав, спокоен, чист, красив! И да, разбира се, че може да се намери работа само с английски
, но ако знаеш и малко френски тогава цената ти се качва много! И все пак зависи от работата....някаде дори и да питат дали знаеш френски и кажеш да се впечатляват и толкова.
Единствения недостатък за мен е транспорта, липсата на метро..., но пък човек ако има кола това не се забелязва много.
Успех и всичко най-добро...където и да отидете

Града е хубав, спокоен, чист, красив! И да, разбира се, че може да се намери работа само с английски

Единствения недостатък за мен е транспорта, липсата на метро..., но пък човек ако има кола това не се забелязва много.
Успех и всичко най-добро...където и да отидете

- estoyanova
- Обратна връзка:
Re: Отава
Може и само с български :idea:estoyanova написа:Здравейте!Темата сигурно е дискутирана много пъти и все пак как стоят нещата в момента с Отава откъм наеми и работа най-вече?Може ли да се намери работа само с английски/като начало/.
До къде стигна с процедурата?
Re: Отава
Дай малко повече инфо!Виж Администратор-там съм ти писал.shantros написа:Може и само с български :idea:estoyanova написа:Здравейте!Темата сигурно е дискутирана много пъти и все пак как стоят нещата в момента с Отава откъм наеми и работа най-вече?Може ли да се намери работа само с английски/като начало/.
До къде стигна с процедурата?
Този път сериозно!
Най-добре на л.с. за да не разлайваме излишно кучетата.
Док.........
TROUBLEMAKER
Мухчо,защо си мислиш че съм решил да оставам в БГ?myha написа:Ooooo ДОК омразна ли ти БГ вече ?:)
доиде ли на моето приател ?:)
В интерес на истината ти си дошъл на моето мнение тъй като това решение съм го взел много преди ти да си помислиш за каквото и да било.
Я чакай да видим какво ще ми шепне на ушенцето Шантрос!
Док...........
TROUBLEMAKER
- estoyanova
- Обратна връзка: