Приятели тези сбирки ги правим за да си помагаме с информация,за да завързваме нови запознанства и евентуално приятелства,да срещаме хора с подобни насоки за своето бъдеще,затова апела ми към вас е да се срещаме.
Интервюто от процеса на процедурата е преломен.
Затова приканвам онези,които им предстои интервю и най-вече онези,които го минаха било то успешно или не-заповядаите на среща.
еееееееех, каня се от сумати време и аз да дойда, но все съм на работа. не може ли някой път срещите да са в събота или ако са в неделя да е по-ранен час
Проблемът с местата е напълно възможен, защото точната бройка на хората никога не е известна. Една неделя идват 4 човека, а друга 15 и за това в заведението няма запазена маса специално за срещите.... Възможно е дори и да няма свободна маса.
За това - отговорът е - стойте си вкъщи - така ще бъдете сигурни, че няма да се разкарвате напразно, защото ...изобщо няма да се разкарвате. По този начин ще избегнете възможността да ви блъсне автомобил, да се разболеете през тази жестока зима, да се подхлъзнете и да паднете и по този начин да си счупите я ръката, я главата.... и после няма да можете да минете медицинските.
:smokin: