Pokana-Viza

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
nadiaK.

Pokana-Viza

Мнение от nadiaK. »

Zdraveite,maika mi ste idva otnovo,minalata godina doide za purvi put,stoia 6mes. i se vurna v opredelenia srok.Ta vuprosut mi e dali e dobra ideia da kandidatstva za mnogokratna viza ?
Blagodaria vi predvaritelno :D
pol

viza

Мнение от pol »

po dobre da ne pita za mnogokratna,tai kato kogato niakoi kani te razglegdat momentnoto mu pologenie,no mislia che ako se probva ne e fatalno osobeno ako posochi ,che glavno iska ednokratna
Аватар
rafta

viza

Мнение от rafta »

Mislja che vav foruma bjah chela, che sled kato vednag i e davana ednokratna viza, pri sledvashtoto iskane na viza te sami ti davat 5 godishna viza. Znachi ako tova e vjarno tja dage i da kandidatstva za ednokratna te ste i dadat mnogokratna. Ako razberesh nesto sas sigurnost pusni go vav foruma, zastoto i men me interesuva. Tova ljato svekarat mi beshe na gosti na sestra si v canada, a sega nie zaminavame za tam. Ta ako informaziata kojato spodelih e vjarna oznachava che njama da ima problem za nego da ni doide na gosti kogato pogelae- v smisal ste mu e lesno da vzeme vizata.
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

Blagodaria vi za otgovorite :)Maika mi ste podade dok. do 2sedm,(dnes i prastam pokanata),kazah i da gi pita za kakva viza da kandidatstva,zastoto nali predvaritelno se plasta za vida viza.Kato imam novini ste pisha :D
Аватар
VanBC
Модератор

Re: viza

Мнение от VanBC »

rafta написа:Mislja che vav foruma bjah chela, che sled kato vednag i e davana ednokratna viza, pri sledvashtoto iskane na viza te sami ti davat 5 godishna viza. Znachi ako tova e vjarno tja dage i da kandidatstva za ednokratna te ste i dadat mnogokratna...
Не е баш тъй :(. Моята тъща беше ни идвала два пъти на гости. И двата пъти си взе визата същия ден в който кандидаства (на място в посолството в Букурещ) и без интервю. На третия път решихме да кандидаства за многократна виза. Тогава и насрочиха дата за интервю след 2 седмици и трябваше пак да ходи до Букурещ. На интервюто са я разпитвали надълго и нашироко защо еднократна виза не и върши работа а иска многократна и, в крайна сметка, и дадоха еднократна виза :roll:!

nadiaK, това не означава, че и майка ти ще я разкарват и ще и откажат многократна виза. Аз също бихи ти препоръчал да опитате, но е добре да имате едно наум :wink:!
Obey gravity ... It's the law!
Заключено