Dowolni li ste ot Dani K ?
- Stoynev
- Обратна връзка:
Два пъти съм се срещал с bgcanada и съм оставал доволен. Не мислех да се обаждам ама като видях каk сте го заяли ..... Не знам доколко голям специалист е, а и не е моя работа да давам оценка на неговата работа. Но в едно сам се убедил - 4е е то4ен и е пи4.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
- hullboy
- Изгонен от форума
Danatsi
Zdrasti Stoynev
Ot BgCanada njama kak da ne si dovolen. Nali vsichki zatova sme tuk i pisem.
Mai iskas da kazes BgMontreal
Tam e spora koi e dovolen i koi ne.
Pozdravi
Hullboy
Два пъти съм се срещал с bgcanada и съм оставал доволен
Ot BgCanada njama kak da ne si dovolen. Nali vsichki zatova sme tuk i pisem.
Mai iskas da kazes BgMontreal

Tam e spora koi e dovolen i koi ne.
Pozdravi
Hullboy
Само меркантилен човек като теб може да мери платеността на обменената информациа в този форум. ДА, Според мен това е целта на този форум - българите в канада и тези които искат да дойдат да си помагат БЕЗПЛАТНО, ако трябва да използвам твоя аршин и ОТ СЪРЦЕ, ако трябва да използвам моя и този, който според мен ръководеше Пламен и Влади, когато основаха форума.bgmontreal написа: Тоя форум който толкова плюете едно време през минута го посещавахте за да питате БЕЗПЛАТНО, но сега вече не ви е нужен.
Явно си се надценил - да си добър професионалист все още не означава, че си и добър човек.bgmontreal написа: ЯВНО СЪМ ДОБЪР
Аз не мога да нарека "добър" човек, който посещава некомерсиален форум като този и рекламира дейността си под една или друга форма.
- bgmontreal
- Обратна връзка:
хората които ме познават казват, че съм добър!, а тези които вадят по едно изречение от моите мнения и никога не са ме познавали си говорят каквото си искат под давление на нечие мнение.Gesh написа:Само меркантилен човек като теб може да мери платеността на обменената информациа в този форум. ДА, Според мен това е целта на този форум - българите в канада и тези които искат да дойдат да си помагат БЕЗПЛАТНО, ако трябва да използвам твоя аршин и ОТ СЪРЦЕ, ако трябва да използвам моя и този, който според мен ръководеше Пламен и Влади, когато основаха форума.bgmontreal написа: Тоя форум който толкова плюете едно време през минута го посещавахте за да питате БЕЗПЛАТНО, но сега вече не ви е нужен.Явно си се надценил - да си добър професионалист все още не означава, че си и добър човек.bgmontreal написа: ЯВНО СЪМ ДОБЪР
Аз не мога да нарека "добър" човек, който посещава некомерсиален форум като този и рекламира дейността си под една или друга форма.
Повече няма да пиша тук. Ще се паркирам в Приказки под шипковия храст и ще "помагам" както всички други - от сърце!
Мога да те уверя, че ако добре си спомняше какво си казал, нямаше да твърдиш, че изреченията ти са извадени от контекста
, защото не са .
Сигурен съм, че ако решиш че сегашната рекламна кампания ти е достатъчна може да се отдадеш на мълчание или филантропия до.... следващия път. Или пък ако решиш може още да "понапомпаш" докато още е време за данъчните и други декларации.
ДА, аз жителят на Вирту bgcanada - Gesh смея да твърдя, че познавайки жителят на Вирту bgcanada - bgmontreal, който е едно създание, преследващо комерсиални цели в един некомерсиален сайт, съм разбрал някои работи за човека Дани и моето знание е необременено от неща като външен вид, говор и т.н.
ХАУ!

Сигурен съм, че ако решиш че сегашната рекламна кампания ти е достатъчна може да се отдадеш на мълчание или филантропия до.... следващия път. Или пък ако решиш може още да "понапомпаш" докато още е време за данъчните и други декларации.
ДА, аз жителят на Вирту bgcanada - Gesh смея да твърдя, че познавайки жителят на Вирту bgcanada - bgmontreal, който е едно създание, преследващо комерсиални цели в един некомерсиален сайт, съм разбрал някои работи за човека Дани и моето знание е необременено от неща като външен вид, говор и т.н.
ХАУ!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Многократно предъвквана тема, неизменно генерираща ожесточен спор с идентични по съдържание поляризирани мнения. Само дето участниците са различни - според времето на публикуване и активно пишещите потребители във форума към момента.
И точно поради това, както правилно отбеляза един от участниците в настоящия спор, модераторите нищо не казват. Всеки си е казал мнението и то не един път. Ето ви и един пример - ТАЗИ тема.
Забелязвате ли, че има и някаква цикличност във възникването на споровете по тази тема? Погледнтете датата на публикуване на темата, към която дадох линк.
Изводите оставям на вас, а на тази тема слагам катинара.
Маrk, може би наистина щеше да е по-добре да пуснеш една тема в подфорума: "Аз съм доволен, А вие?", след като си останал толкова доволен. Нищо не ти пречи да го направиш и сега или в някой утрешен ден.
И точно поради това, както правилно отбеляза един от участниците в настоящия спор, модераторите нищо не казват. Всеки си е казал мнението и то не един път. Ето ви и един пример - ТАЗИ тема.
Забелязвате ли, че има и някаква цикличност във възникването на споровете по тази тема? Погледнтете датата на публикуване на темата, към която дадох линк.
Изводите оставям на вас, а на тази тема слагам катинара.
Маrk, може би наистина щеше да е по-добре да пуснеш една тема в подфорума: "Аз съм доволен, А вие?", след като си останал толкова доволен. Нищо не ти пречи да го направиш и сега или в някой утрешен ден.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!