Verno li e che ... ?
Verno li e che ... ?
Zdraveite, dnes sreshtnah edin priatel koito e jivial v Canada i Usa i mi kaza che v Usa bilo po dobre zashtoto se pravili poveche pari a v Canada bilo po nisko plateno i vzimali mnogo taxi t .e. imalo mnogo taxi za vsichko ,no bilo po dobre za jiveene
Vasheto vigdane kakvo e ?
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Вярно е това, но да не забравяме че и в двете държави има положителни и отрицателни неща, които съществено се разминават, а и във всяка провинция или щат има съществени различия като такси, данъци, медицинско обслужване, застраховки, и т.н.
Не може да се направи една такава генерална оценка на САЩ и Канада. Ако си по-мързелив и не ти се иска да мислиш много много за бъдещето по-добрата държава е Канада.
Не може да се направи една такава генерална оценка на САЩ и Канада. Ако си по-мързелив и не ти се иска да мислиш много много за бъдещето по-добрата държава е Канада.

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Аз пък днес срещнах един приятел,който е живял в Германия и Франция,и той ми каза,че във Франция се правели повече пари,ама в германия било по-добро за живеене,какво ще ме посъветвате мен?Вярно ли ми казва,или ме лъже

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Re: Verno li e che ... ?
Муха не мисля,че си избрал този ник случайно...myha написа:Zdraveite, dnes sreshtnah edin priatel koito e jivial v Canada i Usa i mi kaza che v Usa bilo po dobre zashtoto se pravili poveche pari a v Canada bilo po nisko plateno i vzimali mnogo taxi t .e. imalo mnogo taxi za vsichko ,no bilo po dobre za jiveene

-
- Обратна връзка:
- MrGeek
- Путлер Капут
Муха, най-добре измисли как да докараш България в някой тихоокеански архипелаг, да може хем кръчмите да са ни по-близо, хем да е вечно лято... Каква комбинация, а? Бачкаш в САЩ, живееш в Канада, пиеш си ракията за левче в тихоокенаска България... еееех мечтиmyha написа:Taka i pravi Jivee v Canada i работи в САЩ

- Kan_Tangra
Брао на твоя приятел. Изобретателността на българите в търсене на тъпотии продължава да ме изненадва.
Аз съм на 10 мин от центъра с метро и пак си смятам прахосаното време в път.
Чудя се на тези дето си взимат апартаменти в кварталите на Монреал на по 2 часа път от работа, училища, заведения , дискотеки и тн. И съответно тия 2 часа трябва да ги пътува цялото им семейство.
Съответно това са 20 работни дена по 2 часа път във всяка посока, някъде около 80 часа на човек на месец.
Дори и на минмална заплата да си това са 350 $ на човек на месец, загуба от загубеното време.
И всичко това за да се спестят 100-200 $ наем на месец.
Ама това е българина, кирийка да има.
300км, ако броим и градското са мин. 4 часа, може и 5 с кола. (дори и да има магистрала)
Любопитно ми е на твоя приятел как са му разпределени 24 те часа от денонощието? Може да разкажеш по-подробно ако ти е казал, а ако не - питай го!
Аз съм на 10 мин от центъра с метро и пак си смятам прахосаното време в път.
Чудя се на тези дето си взимат апартаменти в кварталите на Монреал на по 2 часа път от работа, училища, заведения , дискотеки и тн. И съответно тия 2 часа трябва да ги пътува цялото им семейство.
Съответно това са 20 работни дена по 2 часа път във всяка посока, някъде около 80 часа на човек на месец.
Дори и на минмална заплата да си това са 350 $ на човек на месец, загуба от загубеното време.
И всичко това за да се спестят 100-200 $ наем на месец.
Ама това е българина, кирийка да има.
300км, ако броим и градското са мин. 4 часа, може и 5 с кола. (дори и да има магистрала)
Любопитно ми е на твоя приятел как са му разпределени 24 те часа от денонощието? Може да разкажеш по-подробно ако ти е казал, а ако не - питай го!
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола