Sno6ti bqh v edin ot tqh!
Avenue Sainte Catherine - ima mnoo qki klubove!
Avenue Sainte Catherine - ima mnoo qki klubove!
Sno6ti bqh v edin ot tqh!
-
Keeper of the 7 keys
- Обратна връзка:
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Abe shtom shte si govorim za razpuskane, niakoj znae li niakoia bezlatna arena za purzaliane ili zaledena vunshna ploshtadka - pak bezplana
. Chuh che zalediavali mnogo, no oshte nishto takova ne sum vidial. Makar che oshte ne sum si vzel kunki, nazlandiosvam se hem da sa iaki hem evtini
, no ako si nameria udobna arena vednaga shte se orusia. Taka che ako niakoi se seshta niakude ezero v park, igrishte ili neshto takova da svirka.
-
Гост
shnorhela, при нас заледяват едно голямо игрище и е съвсем безплатно пързалянето. Отстрани има и една хокейна пързалка. До нея е нещо като съблекалня и гардероб, където можеш да се преобуеш. Ние още миналата година си купихме кънки и си ходим през зимата. Едно момче /доброволец
/ чисти на всеки половин час снега, ако вали.
Само че трябва да си вземеш метрото до Лонгьой и после автобус 13 за 10 минути - спирка Превил. Можеш да се обадиш и за компания.
Между другото кънките си ги купихме на разпродажба - за децата нови по 2 долара, а за нас 3 долара.
-
Keeper of the 7 keys
- Обратна връзка:
Iliana, to po Sainte Catherine sa nai-mnogo ekzotichnite klubove i sigurno zatova Papi ne spodelia v koi tochno e hodil...
Shnorhel, ima edno malko ezerce na ulica Van Horne, na koeto vidiah, che se parzaliat hora i sa slojili tabelka s figuristi
. Ne sum siguren dali vecherno vreme obache e dobre osveteno.
Namira se na 2-3 spirki ot turgovskia centyr Wilderton v posoka metro Outremont.
Nai-udobno e s avtobus 161, moje syshto i sys 160.
Shnorhel, ima edno malko ezerce na ulica Van Horne, na koeto vidiah, che se parzaliat hora i sa slojili tabelka s figuristi
Namira se na 2-3 spirki ot turgovskia centyr Wilderton v posoka metro Outremont.
Nai-udobno e s avtobus 161, moje syshto i sys 160.
mnogo iaki barovete po Ste Catherine, edni pervezni dalgokraki kaki te chakat vatre i chakat da im se poradvash sreshtu niakoi dolar - pone 10cad. za pieneto otdelno. mnogo sa si iaki ima i mnogo ruskini v tezi barove, otdaleche si lichat ruskite cheda. ne e zle za razpuskane. kak e vav VANCOUVER POLOJENIETO, znam che tam sahto iako. petya spodeli.
Относно безплатната пързалка (всъщност, не зная дали е безплатна, но я заледяват и през лятото), намира се в една от сградите, залепена до гарата на Монреал. Няколко пъти съм минавала оттам, но не мога да дам по-конкретни координати. Обаче 100% съм убедена, че в интернет има информация.
По въпроса за баровете в Монреал; ако има любители на жива музика и мартини, има много приятен бар на ъгъла на De Bullion и Ontario. Казва се Jello Bar. Друго приятно място е Beadles (sp?); намира се в центъра на града и доскоро самият известен джаз музикант (Beadles)свиреше там, но миналата година почина.
Лаура
По въпроса за баровете в Монреал; ако има любители на жива музика и мартини, има много приятен бар на ъгъла на De Bullion и Ontario. Казва се Jello Bar. Друго приятно място е Beadles (sp?); намира се в центъра на града и доскоро самият известен джаз музикант (Beadles)свиреше там, но миналата година почина.
Лаура
Ami to towa be6e striptease bar, imeto mu ne mogah da zapomnq, 6toto te wsi4ki si prili4at (imat golemi swete6ti reklami nad whoda). A ina4e ne e 4ak tolkowa skapo, whoda mi be6e 5 $, 1 bira 7 mislq, toi drugiq deto be6e s men plati. Ima gotini macki oba4e, kakto kaza kolegata li4i si 4e sa ruskini edna 4ast ot tqh. Abe biwa, kato se setq 4e w Paris platih 20 eu whod (no s prawo na edno pitie) i posle edna brakuwana ruskinq doide da me ubegdawa da q 4erpq za 15 eu la verre!!!