ZDRAVEITE
BIAX OT 4AKA6TITE PISMO ZA VIZA NO DNES DOIDE DRUGO
ISKAT MI DOK. ZA PERIOD OT VREME V KOITO SAM BIL BEZRABOTEN I SAM SE PODGOTVIAL ZA KANDIDATSTVANE ZA POLUVIS6ETO SI OBRAZOVANIE.TAKOVA PISMO MI IDVA ZA 2 PAT KATO PARVIA IM OTGOVORIX 4E SAM SE PODGOTVIAL ZA POLUVIS6ETO SI OBRAZOVANIE NO NE IM E DOSTATA4NO PI6AT 4E BILO MNOGO OB6TO. MOLIA NIAKOI AKO IMA NIKAKVA IDEA DA MI OTGOVORI 6TE MU BADA MNOGO ZADALJEN I BLAGODAREN.
KAKAV DOK. DA IM IZPRATIA?
MOLIA AKO NIAKOI IMA EMAIL IM DA MI GO IZPRATI.
PREDVARITELNO BLAGODARIA
NA VSI4KI
S UVAJENIE:DOBSAN
MOLIA DAITE SAVET
Re: MOLIA DAITE SAVET
Пратих ти лично съобщение. Това е e-maila на посолството в Букурещ:dobsan написа:ZDRAVEITE
BIAX OT 4AKA6TITE PISMO ZA VIZA NO DNES DOIDE DRUGO
ISKAT MI DOK. ZA PERIOD OT VREME V KOITO SAM BIL BEZRABOTEN I SAM SE PODGOTVIAL ZA KANDIDATSTVANE ZA POLUVIS6ETO SI OBRAZOVANIE.TAKOVA PISMO MI IDVA ZA 2 PAT KATO PARVIA IM OTGOVORIX 4E SAM SE PODGOTVIAL ZA POLUVIS6ETO SI OBRAZOVANIE NO NE IM E DOSTATA4NO PI6AT 4E BILO MNOGO OB6TO. MOLIA NIAKOI AKO IMA NIKAKVA IDEA DA MI OTGOVORI 6TE MU BADA MNOGO ZADALJEN I BLAGODAREN.
KAKAV DOK. DA IM IZPRATIA?
MOLIA AKO NIAKOI IMA EMAIL IM DA MI GO IZPRATI.
PREDVARITELNO BLAGODARIA
NA VSI4KI
S UVAJENIE:DOBSAN
bucharest-immigration@international.gc.ca
- Alli@nce
- Обратна връзка:
Zdravei!!
I nas ni iskaxa podobna informazia i nie pisaxme che e bil bezraboten nishto che ne e bil registriran majat mi na borsata.
Spokoino si pishi tochno tova ...
te prosto tribva tochno da napishat vav formuliarite si uchil li si i go dok sas dokument ili si bil bezraboten i tova e!
Uspex!!
I nas ni iskaxa podobna informazia i nie pisaxme che e bil bezraboten nishto che ne e bil registriran majat mi na borsata.
Spokoino si pishi tochno tova ...
te prosto tribva tochno da napishat vav formuliarite si uchil li si i go dok sas dokument ili si bil bezraboten i tova e!
Uspex!!
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
За тези които им предстои изпращане на документи до Букурещ
Нека да обобщим за всички които им предстои да изпращат документи до БУКУРЕЩ. Не веднъж е казано, но явно е нужно да се повтори.
На въпроса какво сте правили последните 10 години трябва да се спазят някои правила, а именно:
1. Между периодите които описвате не трябва да има празноти т.е. всеки период започва от края на предходния(не знам дали ме разбирате);
2. Периодите се класифицират на 4 групи:
- учене(учебно заведение, град);
- работа(предприятие, град);
- безработен(период);
- казарма(за мъжете) ако попада в периода на последните 10 год.
Всичко друго е произволно съчинение. Като подготвях се за........ и
т.н. За тези периоди не се изискват документи които да ги доказват вие трябва да сте ги представили с DSC преди това. Ако не сте може и да ви ги поискат. Но за безработица не искат документ.Смятам, че едно chômage(безработен) върши работа. Желая късмет и скорошно получаване на визи.
П.С. Сега като прочетох въпроса ти се сетих, че във френския имат две думи за безработен. Едната означава, че си регистриран и получаваш социални помощи за това, а другата че си безработен и не получаваш социални помощи. Лично ние писахме chômage и в другите колони S/O и нямахме проблеми. Но знам ли какъв служител Ви се е паднал който ви обработва досието. Според мен трябва да обясниш, че не си се регистрирал и не си получавал помощи за безработица през това време. Късмет
На въпроса какво сте правили последните 10 години трябва да се спазят някои правила, а именно:
1. Между периодите които описвате не трябва да има празноти т.е. всеки период започва от края на предходния(не знам дали ме разбирате);
2. Периодите се класифицират на 4 групи:
- учене(учебно заведение, град);
- работа(предприятие, град);
- безработен(период);
- казарма(за мъжете) ако попада в периода на последните 10 год.
Всичко друго е произволно съчинение. Като подготвях се за........ и
т.н. За тези периоди не се изискват документи които да ги доказват вие трябва да сте ги представили с DSC преди това. Ако не сте може и да ви ги поискат. Но за безработица не искат документ.Смятам, че едно chômage(безработен) върши работа. Желая късмет и скорошно получаване на визи.
П.С. Сега като прочетох въпроса ти се сетих, че във френския имат две думи за безработен. Едната означава, че си регистриран и получаваш социални помощи за това, а другата че си безработен и не получаваш социални помощи. Лично ние писахме chômage и в другите колони S/O и нямахме проблеми. Но знам ли какъв служител Ви се е паднал който ви обработва досието. Според мен трябва да обясниш, че не си се регистрирал и не си получавал помощи за безработица през това време. Късмет
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Според мен ти искат документ от някаво учебно заведение, професионален център и т.н. , който ти евентуално си посещавал, за да се подготвиш за изпитите. Те така са го разбрали - че нещо си учил/а.; че си карал нещо от сорта на подготвителен курс или клас. В чужбина имат такива курсове напр. по език, по математика и т.н. Така както разбирам твоя случай не е такъв - тогава следва да посочиш само, че си бил безработен. По-горе е подробно обяснено как. Иначе - да си извадиш документ, че си ходил на курс за подготовка еди къде си , еди колко си дни седмично по еди колко си часа от еди коя си дата до еди коя си дата.