zelena carta` - vapros

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

zelena carta` - vapros

Мнение от KolioBalkanski »

poluchihte li e-mail confirmacia sled kato pusnahte za zelena carta?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

jalko,che nikoi ne ti e otgovoril,zashtoto i men me interesuva tozi vypros.Pusnah dokumenti na dosta priateli,ama nikoi ne e poluchil potvyrjdenie po e-maila,kakto pishe v instrukciite.Ot moite zaiavlenia za zel.karta niama poluchili potvyrjdenie.Dano vsichko da e nared.
Бона

Мнение от Бона »

Аз също не получих потвръждение.
Вярно че твърдяха че ще се получава е-мейл, ама май не са си оправили нещата докрай ...
princess

zelena karta-potvyrjdenie

Мнение от princess »

Na vsichki, koito se chudiat dali sa uspeli pravilno da pusnat application za green card, iskam da kaja, che confirmation v lichnia e-mail ne se poluchava. Instrukciite sa malko neiasno i nepylno dadeni. Tova, koeto shte garantira pravilnia proces na application e syobshtenieto,koeto shte poluchite na ekrana vednaga sled kato natisnete "submit" butona. Ako se poiavi slednoto syobshtenie: "Your application has been subscribed successfully", znachi vsichko e ok. Ne chakaite e-mail, nikoi niama da se angajira da vi prashta e-mails.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Na vsichki, koito se chudiat dali sa uspeli pravilno da pusnat application za green card, iskam da kaja, che confirmation v lichnia e-mail ne se poluchava. Instrukciite sa malko neiasno i nepylno dadeni. Tova, koeto shte garantira pravilnia proces na application e syobshtenieto,koeto shte poluchite na ekrana vednaga sled kato natisnete "submit" butona. Ako se poiavi slednoto syobshtenie: "Your application has been subscribed successfully", znachi vsichko e ok. Ne chakaite e-mail, nikoi niama da se angajira da vi prashta e-mails.
Taka e ,kakto kazva princesata.Niama e-mail.Samo potvurjdenie.
Бона

Мнение от Бона »

Точно вчера получих е-майл (не знам защо ми го пращат!?), с който ми изпращат PDF файл, от където пък косвено разбирам че съм в кюпа.
Във файла пише че една от посредничиските фирми National Visa Services вече не работи и нейните собственици били в затвора ... Та който им ползвал услугите, да си подадял наново апликация. само не знам аз какво общо имам!?
elmax
Обратна връзка:

Мнение от elmax »

Това писмо и аз го получих. Става въпрос, ако си подал чрез тази агенция, да пуснеш самостоятелно, защото те са в затвора за измама-нали искат пари за тази напълно безплатна услуга. :wink: Може би някакси си им дал мейла си и го имат в базата си данни. Аз помня, че го бях писала някъде на сайта им, преди да видя колко пари вземат за това и затова ми имат мейла. Но това писмо от dvlottery не означава, че си в кюпа, просто като информация. :lol:
Canada or Canada...That`s the question!
Заключено