Покана за визи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
AniK
Обратна връзка:

Покана за визи

Мнение от AniK »

Здравейте, скъпи съфорумци, най-после дойде и нашето време да се похвалим с покана за визи :redghost: :partytime: :haplio: :dance: Изключително много сме щастливи :tuut: :redghost: Чувството е просто неописуемо :partytime: . Поканата дойде по е-маил и сега изникнаха няколко въпроса. В е-маила пише,че искат паспортите, по 2 снимки и бележката за платена такса за визи, но не разбрах може ли снимките да са такива, каквито пращахме с предишните документи в Букурещ или трябват актуални и не разбрах трябва ли да пращам копие от поканата за визи, след като е по е-маил? Няколко души ми казват, че са пращали и лист с баркода, имената, цвят на очите и ръст, но не ни е отбелязано такова нещо, трябва ли да пращаме и такъв лист? Предварително благодаря на всички :D
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Най-после - Волала!!! Честитооооооо!
Аз изпратих по две снимки специален формат ама не помня точно какви бяха размерите и на гърба им написах на франсе ръст и цвят на очите с молив. Беше ми писнало от немарливоста на румънците и реших да им пратя повече и да го хварлят отколкото по малко и пак да се бавя и да ми пишат едни писма неразбираеми.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
some

Мнение от some »

Chestito i ot men.
Vie ste maj parvia sluchaj za kojto chuvam da sa pokanili za vizi po e-mail.
Ne kazaha li che shte vi pratiat i oficialno pismo.
Kakto i da e tova e radostno.
Ako prashtate dokumenti prilozete i barkod stiker, te za tova gi davat za da se sledi po lesno komunikaciata.
Uspeh!
Аватар
trans

Мнение от trans »

Честита покана :D
И бързо да ви пристигнат и визите :D :D :beer:

Дано и ние да си похвалим скоро с такова писъмце
kaleko

Мнение от kaleko »

Явно еуфорията вече е голяма :D ето какво пише на два реда по надолу от вашия въпрос: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 75c3c25653

Моето мнение е пращайте всичко което сте изброили. Разпечатайте е-мейла и го приложете и него. Просто всичко. За снимките същите са които изпратихте първия път. Просто ние направихме както съм го описал в линка по-горе и нямахме проблем.
Желая Ви късмет :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

Мнение от Alli@nce »

Chestito !!!!!
Prekrasen podarak za rozdenia den na vodeshtia na prozedurata!!!
Nikoga niama da se zabravi tozi rozden den :D :krila:
Znaete che se radvame mnogo sas vas!!!
Uspexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
:partytime: :partysmiley: :beer2: :dance:
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
ani_kiki

Мнение от ani_kiki »

Честити покани и от нас.Желаем ви бързо пристигане на визите,много късмет и да нямате никакви проблеми занапред.
Успех!!! :D
22.10.2004г.-DSC
13.06.2005г.-Интервю
08.07.2005г.-Изпратени документи в Букурещ
15.09 .2005г.-Получени баркодове
05.10.2005г.-Медицински
26.10.2005г.-Направени медицински
17.11.2005г.-ОК
28.01.2006г.-Покана за визи
13.02.2006г.-Визи
kupro

Мнение от kupro »

Честито и от мен! Да сте живи и здрави!
sovite ne sa tova,koeto sa
rumys

Мнение от rumys »

АniК, ЧЕСТИТО!
Видя му се края и на вас :D .
Изпращайте всичко, което Ви искат. Малко ли главоболия Ви създадоха..., спестете си излишни ядове.
Пожелавам ВИ скоро да държите визите в ръцете си.
УСПЕХ!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Благодаря на всички за милите думи :D Още не мога да повярвам, че и ние вече имаме покани за визи и че дойдоха точно на рожденния ден на водещия кандидат - мойта половинка. Страхотен подарък за рожденния му ден :redghost:. Представям си какво е чувството да държиш визите в ръцете си :redghost: :partytime: :partysmiley: Пожелавам на всички чакащи скоро да изпитат това страхотно чувство :partytime:
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Честито, Ани! :partytime:

Толкова много ви измъчиха с тия документи,че сега радостта сигурно е сто пъти по-силна!

Много много късмет ви пожелавам и успех оттатък океана :thumbsup:
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Е-е-е Честито и от нас! Видя му се края.Айди успехи и всичко най-добро.А?! :oops: и ЧРД на рожденника.Да се жив и здрав.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Честито, АНИК, стягайте вече куфарите! Браво! Иначе - снимките са същите като тези които вече сте им пращали - със светлосиния(бял) фон и т.н. Цвета на очите и другите данни при всяко положение съм им нужни. Нищо не ви пречи да си ги пратите, да не би да е бюрократично недоглеждане факта, че не ви ги искат официално и да ви забавят с ново искане. А, що се отнася до баркода - на плика, в който слагате всички документи, отвън под вашия адрес залепете и един баркод. В нашето писмо изрично пишеше за това изискване. Желаем ви много бързо да ви се върнат паспортите с визите!
didahr

Мнение от didahr »

Честито и от мен!
Пожелавам Ви по-скорошно стъпване на канадска земя и проблемите да останат тук - каквото било, било.
УСПЕХ
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Честито и от нас! :D Много се радвам за вас и ви желая късмет. Между другото е добре да си резервирате вече и самолетни билети - така ми каза моя позната, която на 29.04.2006г. заминава за Монреал. Ако искате подробности- пиши . :P :P :P
QUI VIVRA, VERRA
Заключено