Защо ли не ме учудва
На нас ни откраднаха барбекюто пък и остана само бирата да пием
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
BiskVitkA написа:Защо ли не ме учудва
На нас ни откраднаха барбекюто пък и остана само бирата да пием
Бисквитке, къде ви беше барбекюто? Защото колата ми беше залостена в един метален гараж с разни здрави резета и много специални ключалки, обаче ненормалника "изгризал" задната стена на гаража и така се промъкнал.
А аз се надявах че при вас не пипат по колите.Жалко
Все пак се надявам да е по-малко.Тук равносметката ми за година и половина е халогени,бленди,мигачи и веднъж бензин(от тогава съм на газ).Хайде тука има бедни наркомани или ненаркомани които краднат от зор, ама може ли някой да ми обясни в Канада защо ще ти свиват чистачките.Колко струват едни честачки?Да не са златни?
Да не е някоя шега на твои познати или има скучаещи колежани?
Navsiakade se pipaaaaaaaaaaaa
I tuk vav France sashto.Na vrax koleda ni razbili vratata vzeli ochila Reiban na maja mi osvobodili rachnata i pusnali po nadolnishte kolata ni i tia se zabi v edna kashta ot koeto sasedite viknali paiak i zashtoto e i praznik si vzel dvoina taksa 170 evro a za da se vdigne kolata vapreki obiasneniata na choveka na kogoto e kashtat che e vidial maj da izliza ot kolata predi tia da se zabie v kashtat ni slegat polizaite globa che e parkirana kraino opasno po sredata na ulizata sas abit far v kashta
i xop oshte 185 evro.
Mazat mi beshe v roliata na diado koleda /obliakan v kostum/i razdavashe podarazi na vsiki deza koito se biaxme sabrali i....
NO UVI SHEINATA NAKRAIA IA NIAMASHE
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Отвън, залепено за стената на къщата, но чудно, че от там почти никой не минава и как ли го е видял крадльото До него беше и барбекюто на хазаина, но нашето е било сигурно по лекичко и него са предпочели
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Veliko написа:
... Abe bylgari sa pipali, nema nachin, s tazi izwestna pesen za chistachkite,
Не ми се вярва..поне при нас - едва ли
и коли се крадат , и чанти , ей на летището на един младеж му взеха 10 000 $ от ръчния багаж , на друг лаптопа , докато отиде на 2 метра встрани за захар .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Ми извод - не пийте кафето със захар! Шегата настрана - на нас миналата година ни разбиха колата, за да ни гепят касетофона! Аз си мислех, че мъжът ми се майтапи като ми разправя такива работи! Не знам, ама крадците са били супер тъпаци (т.е. не са българи!) - не са успели да вземат касетофона (той и без това не работеше и тамън се чудехме дали да не си купим нов), ама са разбили панела (нали така се казва онова нещо отпред?)
iliana написа:Aide stiga be!!!! Az kade jiveia Nikoga ni6to ne sa mi otkradnali, nito v ottawa nito v montreal, a v montreal daje ne si zaklu4vahme ka6tata
Късмет :idea:
...и ако искаш вярвай
iliana написа:Aide stiga be!!!! Az kade jiveia Nikoga ni6to ne sa mi otkradnali, nito v ottawa nito v montreal, a v montreal daje ne si zaklu4vahme ka6tata
Ма ти оплакваш ли се! Я си дай адреса - ще те уредим!