С коя фирма?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Stanimira

С коя фирма?

Мнение от Stanimira »

Здравейте,
Пиша Ви от БъЛГАРИЯ, този форум е страхотен и много полезен.
Със съпруга ми проучваме въпроса за емиграция в КАнада.
Виждам много мнения кой как е започнал. какви документи, но бих искала да попитам ползвате ли услугите на фирми-посредници илио сами движите нещата.
Тук организират семинари и представяне на фирми /българо-канадски/, които поемат кандидатурите, но стува доста пари!

Приятен ден на всички! :)
bp_de

Мнение от bp_de »

има 1 Бг поговорка която е в сила и е отговор на твоя вапрос-
''на вълка врата му е здрав стто си вар6и работата сам''
е ако има6 пари -може и някои друг да свар6и работата вместо тебе.
то затова са парите -за хар4ене :D
със здраве.
galiciq

Re: С коя фирма?

Мнение от galiciq »

Stanimira написа:Здравейте,
Пиша Ви от БъЛГАРИЯ, този форум е страхотен и много полезен.
Със съпруга ми проучваме въпроса за емиграция в КАнада.
Виждам много мнения кой как е започнал. какви документи, но бих искала да попитам ползвате ли услугите на фирми-посредници илио сами движите нещата.
Тук организират семинари и представяне на фирми /българо-канадски/, които поемат кандидатурите, но стува доста пари!

Приятен ден на всички! :)
Този форум е безценен с информацията си за процедурата.Не си харчете парите за посредници,т.к. материалите тук са много изчерпателни. Докато учите френски и английски,за да четете сам от "извора" може изцяло да се доверите на поместеното във форума. Успех!
Stanimira

Фирма?

Мнение от Stanimira »

Да, така е, но как е по-добре и какъв е опита ви?
Stanimira

Мнение от Stanimira »

мерси Galiciq
boriss

Мнение от boriss »

Всичко е описано много подробно и точно в сайта на CIC. Има и буклети към всеки формуляр и подрбно описание. Недей да мислиш, че някой друг ще свърши твоята работа, а тя е 98% от цялата процедура. Ако имаш конкретни въпроси ги постави във форума. Пести си парите за други разходи :wink: !
kaleko

Мнение от kaleko »

Лично ние минахме процедурата с помоща на този форум. Няма нищо сложно. Само DCS ни го попълни фирмата която ни превеждаше документите. Това е. Ето малко четиво по въпроса: http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Желая Ви късмет :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
some

Мнение от some »

Niama nishto slozno che da vi triabva firma.
Foruma e bezcenen izvor - zavarzete kontakti sas sebepodobni, zaliagajte na Frencha i smelo napred.
Firmi polzvajte za prevoda na dokumentite samo, takiva doks, koito iziskvat da sa profesionalno prevedeni (diplomi, tr. knizki i dr podobni.)
S prevedenite dokumenti v race, hich ne e trudno chovek sam da si popalva formuliarite. Ima gi i na frenski i na angliiski, mozete da si pomagare s dvata vida ako na edinia ne mu razbirate neshto.
Inache pitajte tuka i do Istambul se stiga a kamo li do Quebec :)
Аватар
manman
Обратна връзка:

Мнение от manman »

Никаква фирма не ти е необходима след като си намерила този форум.
Канадците не ги интересува дали си ползвала посредник или не.
почти всеки един в този форум може да ти даде инфото, което ще ти даде и посредникът.Разликата е че съфорумниците не се правят на
"ХИТРИ" и не ти взимат пари.
Заключено