Dokumenti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
wantgotocanada
Обратна връзка:

Dokumenti

Мнение от wantgotocanada »

Здравейте всички там в Канада,
от известно време проучвам въпроса с емиграцията в Канада.
Искам да питам може ли да ме насочите към някой, който да ми помогне с попълването на документите(фирма или друг). Готова съм да заплатя за услугата, но искам да съм спокойна, че всичко е попълнено коректно за да не се налага няколкократно изпращане, което ще удължи срока на заминаването ми.

Благодаря на всички
DSC-16.02.06
получени на 20.02.06(според куриера)
потвърдително писмо-20.03.06
интервю - втората половина на 2006
haimana

Мнение от haimana »

На нас ни помогна учителката ни по френски.Ако имаш интерес пиши ми на лични и ще ти дам телефона и.Тя се занимава основно с това-преподава френски, подготвя за интервюто, заклет преводач е и ни преведе документите които трябваше да изпратим,а освен това ни помогна с попълването на първите и вторите документи.С две думи-цялата процедура.
Успех
wantgotocanada
Обратна връзка:

Мнение от wantgotocanada »

искаш да кажеш, че тя е наясно с процедурата?!

И все пак въпроса ми към всички остава:
Има ли фирма, която прави всичко?!

Искам да се консултирам с повече хора преди да започна оформянето на документите.

Благодаря за отзивчивостта:))) :lol:
DSC-16.02.06
получени на 20.02.06(според куриера)
потвърдително писмо-20.03.06
интервю - втората половина на 2006
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

За какво заминаване в Канада или другаде става въпрос, ако не можем да си попълним сами документите.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Ima firmi ama nqma smisyl.
Hvashtaj se sama i popylvaj, nqma nishto slojno!

Kysmet!
pumpy

Мнение от pumpy »

wantgotocanada написа:искаш да кажеш, че тя е наясно с процедурата?!

И все пак въпроса ми към всички остава:
Има ли фирма, която прави всичко?!

Искам да се консултирам с повече хора преди да започна оформянето на документите.

Благодаря за отзивчивостта:))) :lol:
има 4000 щатски долара, по федерална процедура, 4 години чакане и много нерви
без фирма - самопопълване или от учителя ти по френски, 1 година година и половина и пак много нерви

избираш сама - ако те интересува още фирма ми прати лично ще се опитам да намеря координатите на тази с която аз мислех да се вържа - добре че не го направих още щях да съм си в БГ, а сега скоро ще направя 2 години служба :)
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

И аз мисля, че нямаш нужда от фирма, можеш да си ги попълниш и сама. Ако не разбираш френски език просто си свали формуляра и на английски език и сравнявай какво пише във формуляра на английски език и попълвай този, който е на френски. А полетата във формуляра съм сигурна, че можеш да си ги попълниш сама, ако знаеш какво се изисква - хващаш преводите на френски език на документите и от тях си попълваш, това което е необходимо във формуляра. Примерно, трябва да попълниш образованието си. В превода на дипломата пише каква е специалността, пише как е на френски език името на училището или университета и т.н. Просто преписваш от преводите, това което е необходимо и си готова. Успех!
kaleko

Мнение от kaleko »

Лично ние минахме процедурата с помоща на този форум. Няма нищо сложно. Само DCS ни го попълни фирмата която ни превеждаше документите. Това е. Ето малко четиво по въпроса: http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Желая Ви късмет :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заключено