Samoletni bileti
Samoletni bileti
Scapi priateli otkade da si vzemem samoletni bileti za Monreal za data okolo 15-20.05.06g.Ako imate predstava molia pomognete.
-
Re: Samoletni bileti
nai-dobrite ceni sa na internetGeoMat написа:Scapi priateli otkade da si vzemem samoletni bileti za Monreal za data okolo 15-20.05.06g.Ako imate predstava molia pomognete.
Ако си до 35 г. звънни на Атлас 02/ 981-99-93 Предлагат най-евтините билети София-Монреал с КЛМ(но багажа е 2х23 кг.). Ако решиш да пътуваш с друг превозвач-полети.ком е верния избор.
Чао и Късмет.
П.С. хубаво е да запазваш още от сега
Чао и Късмет.
П.С. хубаво е да запазваш още от сега

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
bilet
samo CSA li sa zapazili 2x32 i 12 kg ra4en
kak stoi vaprosa s British?
kak stoi vaprosa s British?
Що се отнася за Чехите погледни тука какво пише: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 6267218f8e

А иначе по самолетните бюра казват, че засега няма промяна на багажа за Чехите и Бритиш-а. Това е от мен повече можете да получите от самолетните бюраgalin написа:най-големите проблеми имах само на летището в София!!!!! При написани допустими кг за багаж:2 х 32 кг+ 10 кг ръчен в билета ,рано-рано сутринта на 14.01 на летище София отказваха да приемат толкова багаж на човек!!!!- такова писмо били получили със стара дата от 01.11.2005 г. (уточнявам летях с чехите)

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
GeoMat, аз лично Ви препоръчвам да ползвате услугите на агенцията STARS TRAVEL. Тел.: 980 9651 и факс 963 2708.
Семейството ми ще пътуваме на 28. 01 2006 г с CSA /чехските авиолинии/. И понеже във форума имаше коментари относно килограмите, че са променени, мога да Ви гарантирам, че няма нищо подобно. Днес лично разговарях с представител от CSA, който ме уведоми, че нещата са както преди и че авиокомпанията не е правила промени и не смята да прави. Ще потърсят отговорност от митничарите, които евентуално са се опитали да създадът притеснения на клиентите на CSA.
Това за сега си остава единственната авиокомпания, която поддържа 2х32 кг. и ръчен багаж 12 кг.
Желая ВИ УСПЕХИ!
Семейството ми ще пътуваме на 28. 01 2006 г с CSA /чехските авиолинии/. И понеже във форума имаше коментари относно килограмите, че са променени, мога да Ви гарантирам, че няма нищо подобно. Днес лично разговарях с представител от CSA, който ме уведоми, че нещата са както преди и че авиокомпанията не е правила промени и не смята да прави. Ще потърсят отговорност от митничарите, които евентуално са се опитали да създадът притеснения на клиентите на CSA.
Това за сега си остава единственната авиокомпания, която поддържа 2х32 кг. и ръчен багаж 12 кг.
Желая ВИ УСПЕХИ!
-
- Обратна връзка:
Zdraveite na vsi4ki!
Dnes specialno hodih da pitam na dve mesta za sluha 4e 4ehite sashto sa svalili kilogramite na 2x23! Oba4e se okaza 4e ne sa! Te vse oshte sa s 2x32 kg. Taka 4e zasega spoko! Oba4e, tova ne ozna4ava, 4e i te niama da svaliat kilogramite. Vsi4ki ve4e go napraviha, taka 4e sledete aktualnata informacia ot centrovete za prodajba na samoletni bileti ili napravo ot saitovete na aviokompaniite!
Lek pat na vsi4ki patuvashti!
Dnes specialno hodih da pitam na dve mesta za sluha 4e 4ehite sashto sa svalili kilogramite na 2x23! Oba4e se okaza 4e ne sa! Te vse oshte sa s 2x32 kg. Taka 4e zasega spoko! Oba4e, tova ne ozna4ava, 4e i te niama da svaliat kilogramite. Vsi4ki ve4e go napraviha, taka 4e sledete aktualnata informacia ot centrovete za prodajba na samoletni bileti ili napravo ot saitovete na aviokompaniite!
Lek pat na vsi4ki patuvashti!

Де го чукаш, де се пука!!!
http://www.csa.cz/en/czechia/cz_cestuji ... li_faq.htm
Тук чехите обявяват 2х32кг и 1х12 ръчен. При британците ръчния багаж е 1х6кг - пак от офиц. им сайт.
Тук чехите обявяват 2х32кг и 1х12 ръчен. При британците ръчния багаж е 1х6кг - пак от офиц. им сайт.
v4era otidoh do edna turisti4esk aagencia na pliska-mai e ofis na posoca.com i momi4eto kaza 4e dori da si kupish bilet i na nego da pishe opredeleni kilogrami-napr2x32kg-moje v poslednia moment aviokompaniata da reshi 4e ste promeni tova-ot turisti4eskata agencia vi informirat po telefona i tova e...-saobraziavash se s tiah
ne za parvi pat ste letia-no dosega samo v evropa sam bila a i ne me e interesuval vaprosa s pozvolenite kg,t,k sam bila za kratak period...
no tova,koeto tia mi kaza mi se stori glupavo i izobsto ne mi haresva:(
ne za parvi pat ste letia-no dosega samo v evropa sam bila a i ne me e interesuval vaprosa s pozvolenite kg,t,k sam bila za kratak period...
no tova,koeto tia mi kaza mi se stori glupavo i izobsto ne mi haresva:(

ами това което ви е казала девойката е неверно ,
купувайки си билет вие сключвате договор с авиокомпанията за определени условия и обикновено на самия билет е изписано дали сте задължени да внимавате за килограми или за брой куфари .
независимо че КЛМ спаднаха кг на 23 , билети купени отпреди влизането на новата политика в сила , дават възможност на пътника да регистрира 32 .
иначе питайте самия превозвач , а не посредниците .
купувайки си билет вие сключвате договор с авиокомпанията за определени условия и обикновено на самия билет е изписано дали сте задължени да внимавате за килограми или за брой куфари .
независимо че КЛМ спаднаха кг на 23 , билети купени отпреди влизането на новата политика в сила , дават възможност на пътника да регистрира 32 .
иначе питайте самия превозвач , а не посредниците .

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .