Zdravejte prijateli,
iskam da pokanja majka mi za mesec-dva, no ne sym sigurna kak tochno da postypja, za da ima po-golemi shansove za izdavane na viza.
I taka problemyt e, che az sym studentka, a myjyt mi njama oficialni dohodi (zasega). Imame dva varianta:
1) Da ja pokani nash poznat, kojto ima dobri dohodi, no njama rodninska vryzka s majka mi. Ne znam dali tozi plan moje da dejstva. Poznavate li takiva sluchai?
2) Da ja pokanim nie (za nejna smetka), a tja ot svoja strana ste se postarae da pokaje dostatychno pari v banka i notarialen akt za nedvijima sobstvenost.
Mislite li, che njakoj ot tezi dvata varianta moje da proraboti i koj spored vas ima po-golemi shansove?
Blagodarja vi predvaritelno za infoto!!!
Pokana na roditel ot socialno slab???
Re: Pokana na roditel ot socialno slab???
1. Waw formuliara za Viza ima poleta za decata - kade sa. Ne wiarwam da mine s pokana ot drug, a w formuliara da se wijda, 4e wie ste w Canada (dano da gre6a)mika написа:Zdravejte prijateli,
iskam da pokanja majka mi za mesec-dva, no ne sym sigurna kak tochno da postypja, za da ima po-golemi shansove za izdavane na viza.
I taka problemyt e, che az sym studentka, a myjyt mi njama oficialni dohodi (zasega). Imame dva varianta:
1) Da ja pokani nash poznat, kojto ima dobri dohodi, no njama rodninska vryzka s majka mi. Ne znam dali tozi plan moje da dejstva. Poznavate li takiva sluchai?
2) Da ja pokanim nie (za nejna smetka), a tja ot svoja strana ste se postarae da pokaje dostatychno pari v banka i notarialen akt za nedvijima sobstvenost.
Mislite li, che njakoj ot tezi dvata varianta moje da proraboti i koj spored vas ima po-golemi shansove?
Blagodarja vi predvaritelno za infoto!!!
2. Tozi scenarii ne uspiawa w powe4eto ot slu4aite - bez zna4enie ot poziciata, zaplatata, imotite i drugi faktori.
Li4en opit - ednata baba polu4i otkaz (a ima6e i po-golemi dohodi, i po-sigurna rabota, powe4e pari w banka, i wsi4ko po mnogo) za6toto az biah student Full time, i jena mi ne rabote6e, a drugata baba polu4i wiza, za6toto az raboteh, bez zna4enie ot poziciata w rabotata (na babata) i, parite w bankata - daje na ja izwikaha da ja widiat - prosto si polu4i wizata na sa6tia den, na kojto podade dokumentite.
Kasmet !
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
няма логика
при нас нашите получиха визи и двамата, а работех от скоро
по-късно поканих тъщата и с по-високи доходи ми отказаха първия път, но след малко дооточнявания, че не сме камили й дадоха виза един месец по-късно след ново подаване.
на мен не ми се вижда логично при деца в канада да я кани чужд човек - веднага светва въпроса защо...
успех
при нас нашите получиха визи и двамата, а работех от скоро
по-късно поканих тъщата и с по-високи доходи ми отказаха първия път, но след малко дооточнявания, че не сме камили й дадоха виза един месец по-късно след ново подаване.
на мен не ми се вижда логично при деца в канада да я кани чужд човек - веднага светва въпроса защо...
успех
Re: Pokana na roditel ot socialno slab???
1. Waw formuliara za Viza ima poleta za decata - kade sa. Ne wiarwam da mine s pokana ot drug, a w formuliara da se wijda, 4e wie ste w Canada (dano da gre6a)
За съжаление наистина е така и вие сигурно вече сте го видяли - това май променя много нещата с първия вариант - според мен трябва да се попита в консулството може ли при вашия случай да се използва друг човек за поканата - редно ли е, при положение, че и вие живеете там, но все още сте на социал? Предполагам,че ще дадат конкретен отговор и още утре ще звъннем там и ще попитаме /надяваме се на точен отговор/!
Ще ви пуснем инфо!
За съжаление наистина е така и вие сигурно вече сте го видяли - това май променя много нещата с първия вариант - според мен трябва да се попита в консулството може ли при вашия случай да се използва друг човек за поканата - редно ли е, при положение, че и вие живеете там, но все още сте на социал? Предполагам,че ще дадат конкретен отговор и още утре ще звъннем там и ще попитаме /надяваме се на точен отговор/!
Ще ви пуснем инфо!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
КОНСУЛСТВО - ОТГОВОР
Здравейте отново!
Звъннахме в консулството /както ви обещахме/ скептичният отговор беше:
Поканата да се пусне от вас - а въпросният човек с "финансите" да подпише заверена от нотариус декларация, че ГАРАНТИРА поканата!
ТОВА Е ОТГОВОРЪТ - НЕ НИ ДАДОХА ГОЛЕМИ НАДЕЖДИ, ПРОСТО НИ КАЗАХА ТОВА в консулския отдел!
УСПЕХ ОТ НАС И ДО СКОРО!

Поканата да се пусне от вас - а въпросният човек с "финансите" да подпише заверена от нотариус декларация, че ГАРАНТИРА поканата!
ТОВА Е ОТГОВОРЪТ - НЕ НИ ДАДОХА ГОЛЕМИ НАДЕЖДИ, ПРОСТО НИ КАЗАХА ТОВА в консулския отдел!
УСПЕХ ОТ НАС И ДО СКОРО!

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Re: КОНСУЛСТВО - ОТГОВОР
Blagodarja DIMELBE!!!DIMELBE написа:Здравейте отново!
УСПЕХ ОТ НАС И ДО СКОРО!![]()
![]()
Mnogo ste mili! Moje bi tochno po tozi variant shte dejstvame. Izglejda mi naj-realen. Pyk daj-boje i da proraboti!
Blagodarja i na vsichki drugi za syvetite!