Ako iska niakoi moje da probvame ??

И аз говоря няма проблем, но по отношение на sirius ще ви дам линка: http://forum.skype.com/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 към българския форум на Skype където пишат характеристиките на компа за да Тръгне Скайпа. В интерес на истината не съм опитвал с тези характеристики, но с процесор 333МHz не стана връзката.sirius написа:Доколкото знам сКайпа иска поне 1Гхц процесор, иначе накъсва. Първите ми опити бяха с процер 350МХц но здраво накъсваше; докато Яхуто "говореше" добре. Сега на 1,8ГХц нямам проблем; ползвам даже видеокамерката от яхуто и си приказвам на скайпа.
Още нещо което пише във форума:СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ (Windows)
- компютър, изпълняващ Windows 2000 или XP;
- процесор: 400 МХц;
- оперативна памет: 128 МБ;
- дисково пространство: 15 МБ свободни на твърдия диск;
- периферни устройства: звукова карта, говорители и микрофон;
- свързване с интернет: или по комутируема линия чрез модем с поне 33,6 Кбит/с, или по широколентова линия чрез кабел, DSL, или др.
СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ (Mac OS X)
- компютър Макинтош с процесор: G3, G4 или G5;
- система: Mac OS X вер. 10.3 (Panther) или по-нова;
- дисково пространство: 20 МБ свободни на твърдия диск;
- периферни устройства: микрофон;
- свързване с интернет: или по комутируема линия чрез модем с поне 33,6 Кбит/с, или по широколентова линия чрез кабел, DSL, или др.
СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ (Linux)
- дисково пространство: 10 МБ свободни на твърдия диск;
- периферни устройства: звукова карта, говорители и микрофон;
СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ (Pocket PC)
- Windows Mobile 2003 за Pocket PC;
- услуга: WiFi.
П.С. Skype™ 1.0.0.106 и по стари версии има в data.bgВъпрос:Искам да попитам коя е последната версия на Skype,която потдържа Win98 SE.
Защото аз много активно използвам тази програма,и ще ми е от полза ако има някоя версия за Win98 SE,която потдържа конферентен разговор.
Предварително благодаря за помоща
Отговор:Никога не е имало специална версия за Windows 98SE и се страхувам, че няма да има въобще. Както знаеш и Microsoft обявиха официално, че спират поддръжката си за тази версия на Windows.
Добрата новина е, че ако твоята система отговаря на системните изисквания за инсталиране на Skype™ 1.0.0.106 няма да ти се наложи да предприемаш нищо по-специално и Skype ще работи безпроблемно.