Възползвахте ли се от намаленията по магазините?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

MrGeek написа:Кума Лиске, предпочитам да си взема един ски-рак за колата вместо секси гащи. Не за друго, ами аз съм си достатъчно секси. :lol: :beer: :beer:
Каза той и ние завидяхме на жена му! :P :wink:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Kuma Lisa написа: ... От много четене на специализирана литература верно ще заприличаш на гийк, я се спри малко и си купи някакви секси гащи да зарадваш жената довечера :mrgreen:
Ама въпроса нали беше какво сме си купили за себе си, а не какво сме купили за жените си ... :roll:?

:D :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Както казва сто, за жената гуми, за детето джанти :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

VanBC написа:Дрешки, обувки, ала-бала ... Аз чакам да направят намаление в liqueur store-а, ама нещо се ослушват :evil:!
Хехехе, VanBC. Как го чакам и аз това намаление, ама тия тука са дървени глави - по-скоро ще пуснат да продават трева в супермаркетите, от колкото да намалят алкохола. :twisted:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Ей, само за намаления слушам в последно време. Край, натоварвам бебка в количката, прибирам каката от училище и тръгвам на пазар... да ги видим тез намаления. Само дето накрая пак ще се прибера с един куп дрехи за дребните, а за мен едно голямо нищо :(
Изображение
survivor

Мнение от survivor »

VanBC написа:Ама въпроса нали беше какво сме си купили за себе си, а не какво сме купили за жените си ... :roll:?

:D :beer:
Вчера като правих тура в центъра с многото магазини и с тълпи народ, единственият магазин, в който нямаше нито един клиент, беше... за мъжка конфекция :lol:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

survivor написа:Вчера като правих тура в центъра с многото магазини и с тълпи народ, единственият магазин, в който нямаше нито един клиент, беше... за мъжка конфекция :lol:
Хехе, мъжка конфекция. Кой се интересува от нея? Защо не влезе в Канадската Гума да видиш какво става на щандовете за инструменти, автомобилни части и т.н. :lol: :rotfl: :beer:
todor++

Мнение от todor++ »

Хехе, мъжка конфекция. Кой се интересува от нея? Защо не влезе в Канадската Гума да видиш какво става на щандовете за инструменти, автомобилни части и т.н. :lol: :rotfl: :beer:

Малиииииииии...

:lol: :lol: :lol:
todor++

Мнение от todor++ »

Какво ми стана с ЦИТАТА? Нещо не се получи?
garfild

Мнение от garfild »

Абе аз си търсих самолет, ама скъпиииии....

Иначе намаленията си бяха точно като в България - 50% намаление след 70% увеличение. Ама канадците си се инджойват на идеята май и разчистват старата стока на старите цени (е има и изключения, не отричам, ама щото хората пазарят секси гащи и тия книги застояват, а то и нашия човек не ги чете много, щото от тоя сексапил не му остава време :) )
Заключено