Kuma Lisa написа: ... От много четене на специализирана литература верно ще заприличаш на гийк, я се спри малко и си купи някакви секси гащи да зарадваш жената довечера
Ама въпроса нали беше какво сме си купили за себе си, а не какво сме купили за жените си ... ?
VanBC написа:Дрешки, обувки, ала-бала ... Аз чакам да направят намаление в liqueur store-а, ама нещо се ослушват !
Хехехе, VanBC. Как го чакам и аз това намаление, ама тия тука са дървени глави - по-скоро ще пуснат да продават трева в супермаркетите, от колкото да намалят алкохола.
Ей, само за намаления слушам в последно време. Край, натоварвам бебка в количката, прибирам каката от училище и тръгвам на пазар... да ги видим тез намаления. Само дето накрая пак ще се прибера с един куп дрехи за дребните, а за мен едно голямо нищо
survivor написа:Вчера като правих тура в центъра с многото магазини и с тълпи народ, единственият магазин, в който нямаше нито един клиент, беше... за мъжка конфекция
Хехе, мъжка конфекция. Кой се интересува от нея? Защо не влезе в Канадската Гума да видиш какво става на щандовете за инструменти, автомобилни части и т.н.
Хехе, мъжка конфекция. Кой се интересува от нея? Защо не влезе в Канадската Гума да видиш какво става на щандовете за инструменти, автомобилни части и т.н.
Иначе намаленията си бяха точно като в България - 50% намаление след 70% увеличение. Ама канадците си се инджойват на идеята май и разчистват старата стока на старите цени (е има и изключения, не отричам, ама щото хората пазарят секси гащи и тия книги застояват, а то и нашия човек не ги чете много, щото от тоя сексапил не му остава време )