Да, в Зара можете да намерите мода не само за тийнейджърки.
От много четене на специализирана литература верно ще заприличаш на гийк, я се спри малко и си купи някакви секси гащи да зарадваш жената довечераMrGeek написа:Току-що си накупих една торба специализирана литература на обща стойност $388 за... $50!
Влезнах да търся подарък за една доста едра жена в специализиран магазин... Гледам едни лачени костюми... и цената им гледам... а очите ми станаха ЕЙ ТАКИВАsurvivor написа: Та ако сте направили някой търговски удар...
Най-големия майтап е, че не е от книжарница. Бях в Londondrugs да търся нещо и не го намерих, но видях страхотна разпродажба на специализирана литература на цени между $5 и $15 парчето.survivor написа:... Гийк, в коя книжарница е това намаление бе човек, да не е Индиго случайно! ...
Кума Лиске, предпочитам да си взема един ски-рак за колата вместо секси гащи. Не за друго, ами аз съм си достатъчно секси.Kuma Lisa написа:От много четене на специализирана литература верно ще заприличаш на гийк, я се спри малко и си купи някакви секси гащи да зарадваш жената довечера