Help-francais-СПЕШНО

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Slanchitzeto_123

Help-francais-СПЕШНО

Мнение от Slanchitzeto_123 »

Здравейте всички,
имам спешна нужда от учител по френски в Пловдив-Женя Узунова ми каза ,че няма физическа възможност да ни вземе ,има много работа.
МОЛЯ КАЖЕТЕ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА :roll:
AniK
Обратна връзка:

Re: Help-francais-СПЕШНО

Мнение от AniK »

Slanchitzeto_123 написа:Здравейте всички,
имам спешна нужда от учител по френски в Пловдив-Женя Узунова ми каза ,че няма физическа възможност да ни вземе ,има много работа.
МОЛЯ КАЖЕТЕ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА :roll:
Ани Димитрова - 0888 282664. Страхотен професионалист е. Ние бяхме при нея и сме много доволни
jvx

Мнение от jvx »

И аз съм в същото положение. Някой да има наблюдения от преподаването в Алианс Франсез - Пловдив, и въобще в случая кое е за предпочитане - частни уроци или Alliance
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

Здравейте и от мен . :wave2: На тези въпроси и на много други може да получите отговор на срещите ни в Пловдив :wink: ,които се провеждат всеки понеделник в рет.Вестрата . :D Намира се близо до сточна гара .По улицата за библиотеката Иван Вазов първата пресечка в ляво и на 50 м от дясно. :partysmiley: Заповядайте . :beer2:
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

Може и при Албена, тя също е много добра - koordinatite i gi namerih wyw foruma - mобилен тел. 0887470462; сл.тел. 032/263795
Аз съм учила в Алианса 2те панорами, ходих при Женя 5-6 пъти само за интервюто. тя наистина много ми помогна
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
jvx

Мнение от jvx »

Имам огромно желание да дойда на срещите в ресторант "Вестра", но съм нов - пълен начинаещ по отношение на кандидатстване за Канада. Страхувам се да не стана досаден с въпросите си по отношение на цялата процедура. Може би в последствие ще се видим, но знам ли може и да се престраша другата седмица... Успех желая на всички за постигането на заветната цел - КАНАДА!!!
Slanchitzeto_123

Мнение от Slanchitzeto_123 »

Здравейте всички, мерси за отговорите :D Но Албена заминава извън БГ.........и то за дълго ..... и като гледам остава само тази Ани ,дайте някакви мнения за нея.АниК мерси за телефона специално :P Ти доволна ли си?
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

jvx написа:Имам огромно желание да дойда на срещите в ресторант "Вестра", но съм нов - пълен начинаещ по отношение на кандидатстване за Канада. Страхувам се да не стана досаден с въпросите си по отношение на цялата процедура. Може би в последствие ще се видим, но знам ли може и да се престраша другата седмица... Успех желая на всички за постигането на заветната цел - КАНАДА!!!
Няма досадни хора на срещите ни, така че спокойно можеш да дойдеш и ще получиш отговор на всичките ти въпроси. Нали за това са тези срещи, не само да се видим, а и да си помагаме и да споделим опита си. Не забравяй, че и ние сме били на този етап и са ни помогнали именно хората от форума и от срещите ни. Срещите ни се провеждат всеки понеделник от 19.30 часа в ресторант "Вестра". atanas_f е обяснил къде се намира заведението, така че ще те чакаме, както ще чакаме и всички, които имат желание да дойдат.
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Slanchitzeto_123 написа:Здравейте всички, мерси за отговорите :D Но Албена заминава извън БГ.........и то за дълго ..... и като гледам остава само тази Ани ,дайте някакви мнения за нея.АниК мерси за телефона специално :P Ти доволна ли си?
Ние сме много доволни от нея. Цялата ни подготовка за интервюто беше при нея. Ние бяхме първите, които подготвяше за интервю за Канада и сме много доволни. Тя е запозната с процедурата и с въпросите, които се задават. Има и други съфорумци, които са били при нея и могат да дадат мнение по въпроса. Но имай предвид, че при който и учител да си и ти трябва да седнеш да учиш здраво, а не само да разчиташ някой учител да ти налива френски в главата. Език се учи с много усилия и желание, а не само да казваш, че ходиш на уроци и да разчиташ само на това, което ще научиш на урока.Желая ти успех :thumbsup:
Аватар
rose

Мнение от rose »

:thumbsup: Ние също сме много доволни от Ани, тя ни подготви не само за интервюто, но ни даде и много стабилни знания по френски, които сега ни служат тук, най-вече граматически особености и тънкости...Ако сте решили да оставате в Кебек това ще ви е от полза като тръгнете на френски курс и после, когато говорите езика... :thumbsup:
Така, че АниК ние бяхме първите й ученици... :lol:
Заключено