мотел/хотел около летище"София"

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nobleman

мотел/хотел около летище"София"

Мнение от nobleman »

Моля, всички софианци-съфорумци да ми дадат идея :idea: къде да преспим в близост до летището.
В предвид метериологичните прогнози ( а те не са хич добри :x ) ще се наложи да пътуваме на 13.01 за София и да отседнем в някой мотел/хотел. Полетът ни е на 14.01 в 7,00часа и ни посъветваха да отидем поне час и половина по-рано на летището.
Затова още една молба имам към Вас - кажете ни таксиметрова компания, която да не ни съдере кожите от гърба и да дойде към 5 часа сабалян, за да ни закара до летището, така че да можем да отлетим :krila: на време. Багажа хич няма да е малко ... има - няма 162кг.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

За хотел не знам, но такси - на 973-21-21, те по принцип обслужват летището и няма да ви съдерат. Кажете за багажа на диспечерката като поръчвате.
бъди красив труп!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Верно, верно, това е таксито. Давам ви още един номер, но като резервен - 9 1280. И те вършат работа :lol: /резервен/
:lol:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Забравих - отидете поне 2 часа преди началото на полета на летището за по-сигурно. Аз безмалко да изпусна самолет, като бях отишъл само 30 мин преди това и чекирането свърши. След мен имаше още един човек - него не го пуснаха да се чекира. Та за това - 2 часа преди началото на полета да сте там :lol:
shopa
Обратна връзка:

Мнение от shopa »

ние бяхме в хотел плиска.
за една стая с две легла 30лв. на вечер
Аватар
manman
Обратна връзка:

Мнение от manman »

хотел плиска е малко мизерен но на вас ви трябва само да спите така че и аз Ви го препоръчвамлОсвен това около него има оште много хотели много близол А тахитата са точно тези две компаниил
Заключено