здравейте , надявам се че новата година е донесла късмет на всички ..аз обаче си имам едно проблемче..искам да тегля помагала от мрежата за самообу4ение по френски ..като споменатите назад във форума мултимедийни смооу4ители"тел ме мор франце" например..само че драги, съформци, нестава щото съм в чужбина и немога да тегля от бг торени ..има ли някой със същия проблем ? Дайте съвет , моля!
поздрави
как да тегля ...
- Nilvap
- Обратна връзка:
Re: как да тегля ...
Ами има няколко варианта :Shock написа:здравейте , надявам се че новата година е донесла късмет на всички ..аз обаче си имам едно проблемче..искам да тегля помагала от мрежата за самообу4ение по френски ..като споменатите назад във форума мултимедийни смооу4ители"тел ме мор франце" например..само че драги, съформци, нестава щото съм в чужбина и немога да тегля от бг торени ..има ли някой със същия проблем ? Дайте съвет , моля!
поздрави
1. Може да го изтеглиш от през emule ->http://www.emule-project.net .
2. Аз бях сложил линк към моя компютър в постинг в миналото където има "tell me more francais".
3. Предлполагам че без проблем може да се намери и от чужди торенти.
Павлин
re
Nilvap, мерси! Тези дни чакам техник да дойде и да ми сложи модема за ЕЙ ДИ ЕС ЕЛ и мисля, че ще имам достатъчно силна връзка за тази работа.. Ще пробвам с наставленията, а ако нещо не успявея ще ти пиша за да те питам нещо конкретно
поздрави
поздрави
- manman
- Обратна връзка:
Re: как да тегля ...
eto tuk ima cialata ili pochti cialata gramatika na frenskiat ezik obiasnena na angliiski www.about.com i az vse do tam se dopitvam kato zakusamShock написа:здравейте , надявам се че новата година е донесла късмет на всички ..аз обаче си имам едно проблемче..искам да тегля помагала от мрежата за самообу4ение по френски ..като споменатите назад във форума мултимедийни смооу4ители"тел ме мор франце" например..само че драги, съформци, нестава щото съм в чужбина и немога да тегля от бг торени ..има ли някой със същия проблем ? Дайте съвет , моля!
поздрави
mnogo e dobre ima i primeri
Поствам ти една готина темичка за теб ето я:ТУК. Разгледай я. Там са описани начините. Иначе както си озаглавил темата ще ти отговоря, че цял живот теглим
трябва да си рабрал до сега

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!