ticotey написа:Сядайте да учим че Ла Рю обича странните въпроси!
Айде честит Ви мосю Ла Рю

!
До всички!!!!
Не се шашкайте, бъдете спокойни при него, усмихвайте му се, не обръщайте внимание на преводачката ( ако е по-старата

), гледайте го в очите

и устата

( малко фъфли и е нужно усилие да му се разбере)!!! В една друга тема съм носочил въпросите, по които се готвихме със съпругата ми. Там са точно тези въпроси, които обича да ги задава мосю Ла Рю. И този, който седи срещу него - да гледа внимателно къде сочи пръста му из Демандата и по този начин да си направи сметката какъв ще бъде следващия въпрос, които ще му зададе Ла Рю. Човекът е професионалист - проучил е на всеки досието много осторожно и не му обягват и най-малките подробности.
Пример с мен - на интервюто ме потита къде съм учил френски. Аз му посочих школата, където учих, колко време и часовете през седмицата. Но!!!! той ме попита дали преди това съм учил френски, на което аз в първия момент се стъписах, но веднага ми щракна/ светна, че става въпрос за училище/университет. Казах му, че съм учил в училище, но не съм го практитувал този език оттогава до момента, в който започнах наново. В Демандата бях посочил 5/4 за владеене на френски и нещеш ли Мосю ми увеличи на 6/5 - с цяла точка!!!
Ами тава е! Учете кратки и ясни отговори! Не се отплесвайте да му разтягате локуми!
А, да... гл.апликант да подготви кратки отговори на английски език!!!