Интервю-14 февруари 2006

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ticotey

Мнение от ticotey »

Здравейте,
и ние вчера получихме писмо с дата за интервю 15.02.2006 от 14:00
така че нема никакво време бе хора, много ни прецакаха този път.
Обикновенно дават поне 2 месеца преди датата ко им става?
Сядайте да учим че Ла Рю обича странните въпроси!
Но пък много по-добре от Бабет :)
Успех на всички и късмет!
И нека силата бъде с вас!

DCS 21.07.2005
nobleman

Мнение от nobleman »

ticotey написа:Сядайте да учим че Ла Рю обича странните въпроси!
Айде честит Ви мосю Ла Рю :D !

До всички!!!!

Не се шашкайте, бъдете спокойни при него, усмихвайте му се, не обръщайте внимание на преводачката ( ако е по-старата :twisted: ), гледайте го в очите :shock: и устата :? ( малко фъфли и е нужно усилие да му се разбере)!!! В една друга тема съм носочил въпросите, по които се готвихме със съпругата ми. Там са точно тези въпроси, които обича да ги задава мосю Ла Рю. И този, който седи срещу него - да гледа внимателно къде сочи пръста му из Демандата и по този начин да си направи сметката какъв ще бъде следващия въпрос, които ще му зададе Ла Рю. Човекът е професионалист - проучил е на всеки досието много осторожно и не му обягват и най-малките подробности.
Пример с мен - на интервюто ме потита къде съм учил френски. Аз му посочих школата, където учих, колко време и часовете през седмицата. Но!!!! той ме попита дали преди това съм учил френски, на което аз в първия момент се стъписах, но веднага ми щракна/ светна, че става въпрос за училище/университет. Казах му, че съм учил в училище, но не съм го практитувал този език оттогава до момента, в който започнах наново. В Демандата бях посочил 5/4 за владеене на френски и нещеш ли Мосю ми увеличи на 6/5 - с цяла точка!!!
Ами тава е! Учете кратки и ясни отговори! Не се отплесвайте да му разтягате локуми!
А, да... гл.апликант да подготви кратки отговори на английски език!!!
PAVLINAP

от мен

Мнение от PAVLINAP »

Преди година и половина господина ни върна,защото не събирахме точките :evil: ,но сега като погледна назад не го упреквам,макар че тогава бях бясна :D /тази сесия минахме/.Мога да направа сравнение между госпожа Хонер и Ла Рю:Госпожата леко фъфлеше и ми беше трудно да я разбера,Ла Рю го разбирах без проблем,говореше бавно и отчетливо,искаше когато попита нещо единят от кандидатите другия по никакъв повод да не се намесва и това държи да се спазва,преди да влезем беше разгледал документите и неясните неща ги беше подчертал с червен химикал.Тъй като мъжа ми е по зле с Френския,на него му повтаряше бавно и отчетливо.Така че сега като погледна,не е толкова лош.
Успех на всички!!!
sinna

intervu-14fevruari 2006

Мнение от sinna »

Zdraveite na vsichki
tova sigurno li e ili niakoi si pravi maytap,ta tova si e prosto chudo!
Imenno toy ni varna za 1 godina-tova liato,za koeto sam mu mnogo blagodarna,zashtoto nauchih po dobre ezika,koeto e vajno!
Uchete,no spoko Ra Rue e mnogo goliam simpatiaga,govori bavno i mnogo razbrano,no moyat Frenski beshe super losh!

Slushaite mnogo frenska rech-mnogo e vajno!
Kasmet na vsichki na predstoyashtata sesia!
DOLPH

Мнение от DOLPH »

DOLPH,ako va6eto intervu vse o6te ne e minalo,popravi godina .

kikimora , права си в грешка съм(навика е голямо нещо)Поканата и дата за интервю са ми 2006. Между другото г-н Ла Рю ни върна преди 2 години, но и се надявам еразвръзката да е по-добра този път. Тогава имахме проблеми с доказване на стажа но сега се надявам да е ок всичко. Ще залягаме здраво над френския ,че не остана време! Успех на всички!! :wink:
Yanus

Мнение от Yanus »

Здравейте, ето ни и нас с дата за интервю 14.02 от 14.00 часа.
Не се радваме много защото мислим, че не сме подготвени но сме решили да се явим. :evil:
Потвърдихме по факса но не сме проверявали по телефона дали е получено потвърждението. То е ясно и да паднем и да бием пак ще се напием :beer: :beer: :beer:
Това за Ла Рю сигурно ли е?
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Май ще е Ла Рю!
kristie

Мнение от kristie »

Yanus, кога получихте потвърждението от Виена за получени документи, че се опитвам да направя някаква аритметика на нас кога ще ни цъфне поканката?
Yanus

Мнение от Yanus »

DCS-03.08.05, потвърждение 28.08.05 г. Мисля че съм от най старите подали документи които ще бъдат на интервю тази сесия. :roll:
todevkalin

Мнение от todevkalin »

Честито Yanis, в един и същ ден сме на интервю, засега сме първите от 12 часа.И ние сме притеснени, не очаквахме толкова скоро.Сега учим усилено френски.Имате ли скоро път към Хасково да се видим?(може да отпразнуваме предварително успешното или неуспешно интервю.
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

I nie s maja mi poluchihme data za interview, no mai-nashata e ot poslednite na 23 fevruari ot 9h. Dali de LA Ru shte provejda intervutata prez cialata sesia? Nie potvardihme uchastieto si chrez fax, zashtoto e po-barzo, no mislia za vseki sluchai da go pusna i po-poshtata.
Imam priravnena diploma za Shtatite, no ne sam go pisala v dokumentite, ne sam sigurna dali triabva da go spomenavam i na interviuto, dali shte e v plus ili minus. Niakoi ima li ideya?
kristie

Мнение от kristie »

Veronica, може ли малко повече подробности за вас - кога сте получили потвърждението от Виена за документите и кого ви пристигна поканата за интервюто?
Заключено