Kakvo stava s pasportite
Kakvo stava s pasportite
Ima li niakoi predstava colco vreme moze da otneme vrastaneto na pasportite ot Romania.Nasite sa tam ot 29.11.05.i ot togava nikakav otgovor ot posolstvoto.Ima li i drugi kato nas.
Не знам с каква куриерска фирма сте ги изпратили. Проверете датата на която са ги получили в посолството(повечето такива фирми имат възможност за проследяване на пратка в Интернет). От там се броят 15 работни дни за поставяне на визата. И после връщането обратно. Ами направете си сметка. 

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
GeoMat и ralitsa, това е доста дълъг период за прилагане на визи. Направете връзка с посолството, за да разберете какво става. Аз не бих била спокойна на ваше място. Моите паспорти ги изпратих на 14.12.2005 и си ги получих с приложените към тях визи на 24.12.2005.
Системно се обаждах до международен отдел към куриерската служба, за да бъда наясно, в кой момент къде са ми документите. Те са длъжни да Ви дадът (както в посолството, така и куриерите) сведения за вашите паспорти, така че "загрейте" телефоните.
Желая Ви УСПЕХ!
Системно се обаждах до международен отдел към куриерската служба, за да бъда наясно, в кой момент къде са ми документите. Те са длъжни да Ви дадът (както в посолството, така и куриерите) сведения за вашите паспорти, така че "загрейте" телефоните.
Желая Ви УСПЕХ!