разходи след интервюто
- manman
- Обратна връзка:
разходи след интервюто
някои може ли да каже какви са разходите след интервюто
за виза за мед.преглед ит.н.
за виза за мед.преглед ит.н.
-
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=17575
това са таксите, които събира канадското правителство.
за медицинските - не знам, но има теми по въпроса. правят се в болница ВИТА.
това са таксите, които събира канадското правителство.
за медицинските - не знам, но има теми по въпроса. правят се в болница ВИТА.
Медицинските около 100лв. на човек. За децата по-малко. Зависи дали ще ви се правят допълнителни изследвания или ще минете само с основния пакет. По този въпрос - можете да питате колко пари ще ви струва в службата, където си записвате час за прегледите във Вита. Съжалявам, че не мога да си спомня точната сума!
Не се притеснявайте за парите, тъй като се изпращат постепенно и все се намират за определената цел:
-медицински- 123 лв. за възрастен, носете си резерв за допълнителни снимки, ако се наложи. Не знам за деца
Следващите суми са необходими след около 3 месеца:
-за досие в Букурещ- 465 амер. долари- само в Юнионбанк- за голям
-за виза в Букурещ - 820 амер. долари- само в Юнионбанк- за голям
И да има промени от 2006г.- в банката ще знаят.
Аз изпратих и двете суми и много бързо дойде писмото за изпращане на паспорта ми за поставяне на визата.
Може да се изпрати първо сумата за досие и когато поискат паспорта, тогава да се внесе сумата за виза.
-за куриерски услуги- проверява се за изгодна сума- при всички случаи е над 100 лв.
-самолетен билет- проучване- в евро
Само искам отново да ви подсетя- аз спестих пари от опаковането на багажа. Колкото и да ми се струваше глупаво- купих 3 чанти от димитровградските по 1,50лв. съобразих се с допустимите габарити- трите измерения= 158 см.,залепих с тиксо двете, за да станат една- натъпках ги, а на летище София им дадоха цивилизования вид с тяхната опаковка по 6 лв.на багаж.Скоро в Канада няма да ми трябват пътнически чанти, а и да дотрябват,ще купя по техния стандарт и вид. В Канада пристигнаха във вида, в който ги пуснах.[/u]
-медицински- 123 лв. за възрастен, носете си резерв за допълнителни снимки, ако се наложи. Не знам за деца
Следващите суми са необходими след около 3 месеца:
-за досие в Букурещ- 465 амер. долари- само в Юнионбанк- за голям
-за виза в Букурещ - 820 амер. долари- само в Юнионбанк- за голям
И да има промени от 2006г.- в банката ще знаят.
Аз изпратих и двете суми и много бързо дойде писмото за изпращане на паспорта ми за поставяне на визата.
Може да се изпрати първо сумата за досие и когато поискат паспорта, тогава да се внесе сумата за виза.
-за куриерски услуги- проверява се за изгодна сума- при всички случаи е над 100 лв.
-самолетен билет- проучване- в евро
Само искам отново да ви подсетя- аз спестих пари от опаковането на багажа. Колкото и да ми се струваше глупаво- купих 3 чанти от димитровградските по 1,50лв. съобразих се с допустимите габарити- трите измерения= 158 см.,залепих с тиксо двете, за да станат една- натъпках ги, а на летище София им дадоха цивилизования вид с тяхната опаковка по 6 лв.на багаж.Скоро в Канада няма да ми трябват пътнически чанти, а и да дотрябват,ще купя по техния стандарт и вид. В Канада пристигнаха във вида, в който ги пуснах.[/u]
- manman
- Обратна връзка:
merci a tous
pour les reponses