poumpy написа:... ще си говорим само за социал и то там където някой ни каже - не исках да цитирам "....ама ай сиктер бе....."
Koja 4ast , be pOUMPI ne moja da osaznae6 ? Kakaw Social, kakwi 5 lewa.
pazi boje, triabwa da prewejdam ot balgaski na niakoj hora, ama niamam tolkowa wreme ... a i za niakoj hora jawno niama smisal ...
S dwe dumi - specialno za poUMpi - ne e uda4no da se nameswa6 w tema, po kojato niama kawo da kaje6, ne e dobre za twoite nerwi, ne e dobre za temata, ne e dobre i za horata, koito sa re6ili da pro4etat polezna informacia, swarzana s temata !
Dano da ne e stanalo mnogo dalgo izre4enieto, 4e da go razbere6 :"))))
poumpy написа:... ще си говорим само за социал и то там където някой ни каже - не исках да цитирам "....ама ай сиктер бе....."
Koja 4ast , be pOUMPI ne moja da osaznae6 ? Kakaw Social, kakwi 5 lewa.
pazi boje, triabwa da prewejdam ot balgaski na niakoj hora, ama niamam tolkowa wreme ... a i za niakoj hora jawno niama smisal ...
S dwe dumi - specialno za poUMpi - ne e uda4no da se nameswa6 w tema, po kojato niama kawo da kaje6, ne e dobre za twoite nerwi, ne e dobre za temata, ne e dobre i za horata, koito sa re6ili da pro4etat polezna informacia, swarzana s temata !
Dano da ne e stanalo mnogo dalgo izre4enieto, 4e da go razbere6 :"))))
би ли повторил в друг цвят, че червеното ми дразни очите и не можах да го чуя......
честна пионерска следващия път да питам преди да пиша.
между другото - защо прякора ми заслужи такова отношение - това някаква странна проява на благородство ли е или просто ние сме си от там по принцип ?
Плочата с рекламата никога няма да свърши за мен, докато фризьорки, преводачи, посрещачи , шофьори и т.н. са явно във фрее зоната. Да не говорим, че съм тук от създаването на форума от Влади, а и имам над 4000 постинга (с тия от старите форуми)
!
Точно тях имах предвид,но не съм толкова луд за да губя време да ги вадя на Илияна.обявите на Батето са също много директни,но на него никой не му казва и дума.В този форум като се хванат за някого,той си остава черната овца.
Който иска нека разгледа обявите,и имена,телефони и т.н.С какво е по-лош и по-различн труда на БГмонреал от този на всички останали?
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.