Не знам за вас, но като "играч" с доста знания и опит (въпреки крехката ми възраст) съм на мнение, че БГМонтреал е написал може би най-полезните съвети в този форум в областта на счетоводството. Човекът, стоящ зад този псевдоним не го познавам; нито имам намерение да се включвам в дискусии по отношение на счетоводството (а пък съм много запознат и с тази "наука"), но ако бях на ваше място бих му прегледал съветите (както направих и аз). На мен ми харесват такива хора, които дават, без да искат в замяна (пък за това, че си е сложил линковете - то май само си е направил "антиреклама" в този чудесен форум).
Между другото много хора ме смятат за "гадател", поради способността ми да предвиждам бъдещето - на тях отговарям, че проблемът ми е, че съм прекалено логичен човек (това наистина е проблем, повярвайте - липсва ми обикновенното "човешко" чувство, това, което съм аз е един голям мозък, нищо повече

)...
Във връзка с горенаписаното ми се ще да направя едно светкавично предположение - и по точно, че хората, седящи зад псевдонима <изтрито/> са съпруг и съпруга!!! Не ме питате как съм го измислил - има си методи за това, не знам и дали съм прав, би ми било интересно, ако някой потвърди или обори тази теория...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...