Здравейте колеги,
Като чета из форума и ми се струва, че тия от Виена затягат все повече положението Какви са тези документи за владеене на френски минимум 4 ниво Та товя ниво си е направо за филолози.
Имам въпрос към получилите такова писмо.Отнася се до кандидатите, които са по двама.Посочва ли се някъде дали това ниво е за главния кандидат или е задължително и за двамата?
Благодаря.
Ние сме от тези, които са получили такова писмо.В него пише, в срок до една год.(за нас до 29.11.2006), да им изпратим документ от признат институт за модул 4-И ЗА ДВАМАТА ИСКАТ ДОКУМЕНТ.От 09.01 вече започваме да учим в ИЧС-гр. София.Доста се учудихме на това писмо-аз съм писала в док. до Виена, ниво на френския 7/7, а съпруга ми 5/5.Чакахме дата за интервю, а то какво дойде
Мисля, че всичко опира до точките.Може би ако не събирате нужния брой точки, вместо да ви откажат веднага, ви искат определено ниво френски(документ за владеене на определено ниво).Съпруга ми е водещ кандидат, нивото на френския му е средно, писали сме 6/7, а моето е под средното 3/4.Не сме пращали документи за завършени курсове,не са ни изисквали такива от Виена.Дадоха ни направо дата за интервю.
Аз си мисля, че голямо значение имат и професиите. Незнам, но по- добре стана така, защото като виждам колко скоро се получават дати за интервюта, надали щехме да успеем да се подготвим.