ниво но френски

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
vjd

ниво но френски

Мнение от vjd »

Здравейте колеги, :)
Като чета из форума и ми се струва, че тия от Виена затягат все повече положението :( Какви са тези документи за владеене на френски минимум 4 ниво :shock: Та товя ниво си е направо за филолози.
Имам въпрос към получилите такова писмо.Отнася се до кандидатите, които са по двама.Посочва ли се някъде дали това ниво е за главния кандидат или е задължително и за двамата?
Благодаря.
kalia

Здрасти!

Мнение от kalia »

Ние сме от тези, които са получили такова писмо.В него пише, в срок до една год.(за нас до 29.11.2006), да им изпратим документ от признат институт за модул 4-И ЗА ДВАМАТА ИСКАТ ДОКУМЕНТ.От 09.01 вече започваме да учим в ИЧС-гр. София.Доста се учудихме на това писмо-аз съм писала в док. до Виена, ниво на френския 7/7, а съпруга ми 5/5.Чакахме дата за интервю, а то какво дойде :roll:
Аватар
vjd

Мнение от vjd »

Ммммм да, това не е добре :(
А колко точки събирате със съпруга ви?Питам защото ми се ще да си обясня някак какво ги е прихванало онези.
todevkalin

Мнение от todevkalin »

Мисля, че всичко опира до точките.Може би ако не събирате нужния брой точки, вместо да ви откажат веднага, ви искат определено ниво френски(документ за владеене на определено ниво).Съпруга ми е водещ кандидат, нивото на френския му е средно, писали сме 6/7, а моето е под средното 3/4.Не сме пращали документи за завършени курсове,не са ни изисквали такива от Виена.Дадоха ни направо дата за интервю.
ina_mk

Мнение от ina_mk »

Ние и двамата с мъжа ми сме писали 3/4 за френски, но не са ни искали документи, а сме определени за първата половина на 2006. Още чакаме дата.
kalia

Здрасти!

Мнение от kalia »

Аз си мисля, че голямо значение имат и професиите. Незнам, но по- добре стана така, защото като виждам колко скоро се получават дати за интервюта, надали щехме да успеем да се подготвим. :roll:
Заключено