има ли някой, който е подал и съответно е бил сам на интервюто, става въпрос за кебекарската процедура.?Споделете опита си , моля..
благодаря предварително и за много години
Shock написа:има ли някой, който е подал и съответно е бил сам на интервюто, става въпрос за кебекарската процедура.?Споделете опита си , моля..
Zdravei.Az biah sam na 08.07.2005 при мадамЛиз Бодуан и мина много леко.Мое мнение е 4е много зависи от интервуиращия (и интервуирания разбира се)
Shock написа:има ли някой, който е подал и съответно е бил сам на интервюто, става въпрос за кебекарската процедура.?Споделете опита си , моля..
Здравей,
аз също бях сама и мисля,че те разглеждат внимателно документите а после срещат човека на интервюто и решават....късмет действай смело!
Поздрави!
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
аз също бях сама и се надявах, че ще мина бързо, но като влязох в 9.00 излязох в 10.15. Мадам Орнер доста ме препита. Откровенно казано имам чувството р че след това интервю доста отслабнах. Мой съвет е да се опиташ да се концентрираш и да си повтаряшр че не ти пукал Важното е да наблегеш сега и да учиш здраво езика. Обърни внимание на това с какво ще се занимаваш там - професияр дейност и т.н. но по-конкретно. поне при мен това беше най-същественото за интервюиращата. Важното е също да покажеш увереност. Не знам колко ми е помогнало, но след като се заяде с мен за това какво ще работя там и след като аз достатъчно се бях спекла, след като ми повиши тон и аз й се озъбих. Е, минах успешно, но ако можеш още в началото да успееш да пречцениш що за човек те разпитва тогава избираш и тактиката. Най-важното е да си повтаряш че не ти пука какво ще стане - трудно е но от това много зависи човек да запази спокойствие и да се представи добре. УСПЕХ
12 g staj
vishe
drygo neshto koeto te interesyva pitai ))))))))))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
imam firma priatel:)
a sam zavarshil MAKRO IKONOMIKA:)
darjanieto tyka ne govori za mene )
A ti priatel s kakva harakteristika si ?:)
dali kandidatstvash sam/a ili semeino niama koi znae kakvo zna4enie-imam predvid ,4e ako si pokrivash iziskvaniata si minavash
nai-vajnite kriterii sa frenski,profesia,staj po profesiata(da e ot tarsenite) i parite,s koito ste zaminesh
az kandidatstvah sama i ve4e pasporta mi e v bukurest i 4akam vizata:)